Tady vám posílám email co jsem psal Bychlovi. A odpovědi jsem se nedočkal..
Dobrý den pane Bychl,
dne 16.10. 2012 jsem k Vám přivezl na opravu mé vozidlo BMW E61 530D XDRIVE. Měl jsem dvě pojistné události. Na starosti mě má pí. Svobodová Ivana. Po domluvě a objednání náhradních dílů jsem požadoval v první pojistné události M paketový nárazník, opravu pátých dveří. Předběžná cena opravy byla vyčíslena na cca 70 000 kč plus můj doplatek za výměnu M paketového nárazníku. V druhé pojistné události jsem požadoval opravu předního čelního skla, pravého zpětného zrcádka a kamery NIGHT VISION. Průběžná cena druhé pojistné události byla vyčíslena na cca 110 000 kč Obě dvě události mi byly schválené paní Svobodovou.
Vyzvednutí vozu bylo domluveno na 20. 10. 2012. Ráno tohoto data mi volal pan Karpíšek a sdělil mi, že nastal problém s M paketovým nárazníkem, jelikož u FACELIFTU jsou menší PDC, tak nešly do M paketového nárazníku dát. Tento problém jsem akceptoval a vůz jsem si jel vyzvednout, protože jsem ho potřeboval. Vaše půjčené vozidlo jsem vrátil a šel jsem si převzít svůj vůz. Když jsem uviděl stav mého vozidla, tak jsem zůstal v údivu. Nebyly opravené páté dveře a ani nebyl vyměněn zadní nárazník. Kamera NIGHT VISION nebyla vyměněna, protože pojištovna odmítla tuto výměnu uznat. Tento problém s kamerou si nyní vyřizuji sám s pojišťovnou.
S panem Karpíškem jsme se dohodli, že až náhradní díly na výměnu nárazníku dorazí, tak mě kontaktuje a domluvíme se na přivezení vozu k vám do servisu. Začátkem toho měsíce se mi ozvala paní Svobodová a sdělila mi, že výměnu zadního nárazníku odmítáte jelikož nebudou spolu komunikovat zadní a přední PDC. Trval jsem na svém rozhodnutí a tak jsme se dohodli s paní Svobodovou, že mám poslat písemný souhlas s výměnou a oprava se poté uskuteční. Do dnešního dne nemám vůz stále opraven, jelikož se mi nikdo neozývá.
Dále jsem nespokojen s chováním vašich zaměstnanců, kdy mi při opravě vyměnili tedy pouze čelní sklo a přitom jsem zjistil při zkontrolování kilometrů, že se s autem jezdilo a radši ani nemyslím na to, jakou rychlostí, když jsem na palubním počítači uviděl spotřebu 16,2 l/km. Já jsem nikdy neměl větší spotřebu u tohoto vozidla víc ne 9 l/100km. A to jezdím rychle.
S otcem, který také vlastní vozidlo BMW x5, jsme si mysleli, že s vašim servisem nebude nikdy žádný problém. Doufám, že vše je z vaší strany pouze nedorozumění a že se v co nejbližší době tyto problémy konečně vyřeší.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.