Rád bych jenom upozornil na pojišťovnu Triglav. Když jsem vybíral pojištovnu pro svoje auto, byla tahle pojištovna zdaleka nejlevnější. Ptal jsem se kamaráda, jak plní, jestli má zkušenosti. On, že neví, ale že podle smlouvy musí. Neměl jsem předtím nehodu, tak jsem to podepsal.
Před 2,5 měsíci mi na sněhu ujelo v zatáčce auto na obrubník. Vzalo to přední nárazník, práh, obě kola hluboce seškrábaná jedno malinko nakoplé a ohnulo obě přední ramena. Mám e61 535d komplet M-Paket. Rozpočtem jim to trvalo přes 2 měsíce, odečetli mi tam ještě nedoplatek pojistného, které jsem zaplatil na celý rok hned druhý den a částka se dostala sotva na opravdu bez kol. Během 4 měsíců mi stačili 3x změnit variabilní symbol a tuším, že právě proto, že jsou takoví amateři, tak se jim tam ukázal nedoplatek na pojistném, protože jsem logicky posílal peníze na první variabilní symbol ze smlouvy. Kola mi řekli, že mi nedají na výměnu, že mi dají na jejich opravu 2,5/kolo. Komedie. Takže když si ťuknete nárazník, zaplatí Vám jeho vykitování.
Tímto chci před touto pojišťovnou varovat a raději zaplaťte víc, protože v případě škodné události to je na ostré lokte. Během týdne jdu ukončit smlouvu a přecházím ke Koo, kde sice budu platit o 6-8tis víc, ale budu mít v duši klid...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Triglav
Nevidim na tom nic divneho,nemuzes cekat od jedne z nejlenejsich pojistoven,ze ti budou hned menit za nove dily a jeste origo.Zvlast rozpoctem to co nejvic osekaji.2,5K na opravu kola mi prijde dost.U nas v Brne to delaji kvalitne,lak.kola 500Kc,srovnani+dovarovani 1000Kc za kolo.Do 2,5K se musis vejit vsude.Mel sem srazku se srnou u CSOB,jelikoz sem opravoval z neorigo dilu v neautorizaku a chtel sem jeste opravit i neco navic,tak sem sel do vyplaceni rozpoctem a vyslo to tak,tak.Ale penize sem mel do 4dni.
Pokud chces dostat co nejvic,tak to jedine hodit do autorizaku a nechat si zaplatit opravu,ale u takovehle pojistovny,bych necekal ze to bude bez problemu.Ja jsem ted napriklad u Servisni pojistovny a platim fakt malo,ale vyslovne maji ve smouve napsany,ze si to musis nechat opravit u nic v servisu z neorigo dilu,jinak nebudou plnit celou cenu.U takovych pojistoven se s tim proste musi pocitat,dostanes sluzby adekvatni cene.Pokud potrebujes vsechno origo a v autorizaku,tak jedine velkou a drahou pojistovnu a nechat si proplatit fakturu,ne rozpoctem.
Pokud chces dostat co nejvic,tak to jedine hodit do autorizaku a nechat si zaplatit opravu,ale u takovehle pojistovny,bych necekal ze to bude bez problemu.Ja jsem ted napriklad u Servisni pojistovny a platim fakt malo,ale vyslovne maji ve smouve napsany,ze si to musis nechat opravit u nic v servisu z neorigo dilu,jinak nebudou plnit celou cenu.U takovych pojistoven se s tim proste musi pocitat,dostanes sluzby adekvatni cene.Pokud potrebujes vsechno origo a v autorizaku,tak jedine velkou a drahou pojistovnu a nechat si proplatit fakturu,ne rozpoctem.
No já myslím že dnes je upně jedno jakou máš pojištovnu.
A jestli si někdo myslí že KOOP je v něčem lepší tak to ani omylem. Jen za poslední půlrok vymrdala KOOP se čtyřma lidma v mém okolí včetně mě s mím autem.
A další perlička byla když jsem opravoval zákazníkovi auto kde šlo pojistné plnění z havarijky.Za dobu třech neděl stačili 3x stratit všechny podklady co jsem jim poslal.100 telefonátů řešení a dohadování.A tři měsíce jsme z nich s právníkem tahali prachy.
Za mě KOOP rozhodně NE.
A jestli si někdo myslí že KOOP je v něčem lepší tak to ani omylem. Jen za poslední půlrok vymrdala KOOP se čtyřma lidma v mém okolí včetně mě s mím autem.
A další perlička byla když jsem opravoval zákazníkovi auto kde šlo pojistné plnění z havarijky.Za dobu třech neděl stačili 3x stratit všechny podklady co jsem jim poslal.100 telefonátů řešení a dohadování.A tři měsíce jsme z nich s právníkem tahali prachy.
Za mě KOOP rozhodně NE.