Ahoj,
uz jsem to sem jednou psal, ale v trochu jinem zneni, tak mozna to bylo smazano...
Kazdopadne, shanim STK v Praze ci okoli.
Podminky:
1) Chci byt u auta po celou dobu
2) Auto si budu ridit sam
3) Vybaveni STK na urovni - hlavne mam strach z tech valcu co pouzivaj na mereni emisi nebo ceho, auto je dost nizke, tak aby se to tam veslo...
4) Rozumny lidi - aby po me nechtel nekdo nahradni zarovku do xenonu...
Za tipy dik.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
STK Praha
v mníšku je problém ten, že tam z 90% na stk jezdí jen mechoši z okolí a ti projdou se vším, ikdyž je skrz to auto třeba vidět.. a pak když tam nemáš známé a jsi obyč člověk tak se po tobě občas dost povozí, aby udrželi nějaké to procento aut, které stk nedostanou tak to bohužel pak padne na běžné lidi...
já jezdím s autama jen tam, ale známé tam nemám, takže dost často se mi stane, že ačkoliv tam čekám s autem, které je v milionkrát lepším stavu než ty vraky co tam s tím přijedou mechoši, tak pak jebe mě za nějakou drobnost
já jezdím s autama jen tam, ale známé tam nemám, takže dost často se mi stane, že ačkoliv tam čekám s autem, které je v milionkrát lepším stavu než ty vraky co tam s tím přijedou mechoši, tak pak jebe mě za nějakou drobnost
-
- Kontaktovat uživatele:
souhlas - mam stejnou zkušenost, někdy je to vpohodě, někdy prudí a prudí...
osobně jezdím do Vlašimi, sice si auto nemůžu řídit sám a obvykle dost čekám, ale dá se vlést do jámy a poklábosit.
na druhou stranu je fakt, že tam nejezdim s problematickýma autama, jen mam jistotu, že mě tam nebude pérovat za číčoviny.
Net.
osobně jezdím do Vlašimi, sice si auto nemůžu řídit sám a obvykle dost čekám, ale dá se vlést do jámy a poklábosit.
na druhou stranu je fakt, že tam nejezdim s problematickýma autama, jen mam jistotu, že mě tam nebude pérovat za číčoviny.
Net.