Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
aaa auto bmw 735
ezmik píše:Zdravím vsechny, chci si koupit BMW e65 a narazil sem v aaa na tohle http://www.aaaauto.cz/cz/bmw-7/car.html ... 3&branch=4 vim ze aaa jsou největší svině atd ale jen zajímá jestli se na to někdo nebyl podívat nebo jestli o tom někdo neví v jakým je to stavu
Ahoj, první problém je ten, že oni inzerují cca 7000 aut, ale realita je kolem 4500, takže oni tuhle 7er nemusí ani mít. Když tam budeš volat kde vlastně je, tak ti řeknou, že jí drží za zrcátko a chvátej k ní nebo ti odjede. Přijedeš tam, auto tam nebude a budou se ti snažit natlačit něco jinýho. Nikdy od nich neber auto na úvěr. Ať se zdá jakkoliv výhodný. NIKDY. (o jejich úvěrech bych dokázal napsat scénář k nekonečnému seriálu) Opravdovou cenu se těžko dozvíš, budou si s tebou hrát i několik hodin. Protiúčet u nich taky neřeš, další námět na seriál.
Jde tam koupit i samozřejmě dobrý auto, ale problém je v tom, že oni žijí z toho co jim tam lidi nechají. To znamená : když budeš mít největší střep kterýho se budeš chtít zbavit, kam s ním půjdeš ?
7er stejně jako každý auto nekupuj sám, vem si mechanika, diagnostiku, zázemí mají dobrý, zvednout by ti to mohli. Prověř si VINko. A jakmile ti budou mávat ppře obličejem certifikátem Cebia o počtu najetých km tak se jim vysměj, v tomhle ohledu je CEBIA k NIČEMU !!
Jo a prodlouženou záruku si u nich taky nekupuj, nic na to neuznávají. Vyhozený peníze. Hodně štěstí.
Kamarad u AAA koupil Lexuse IS-F, za VELMI dobrou cenu (levnejsi nez na Mobile.de, jinde v CR atd)
Nebyli s tim VUBEC zadny problemy. Az na to, ze kamarad je cizinec, a nevedel co s papirama atd... takze technicak u Acek lezel asi 3 mesice nez si ho vyzvedl... ale kdyz jsme tam prijeli, dohledali technicak a no problem.
Nebyli s tim VUBEC zadny problemy. Az na to, ze kamarad je cizinec, a nevedel co s papirama atd... takze technicak u Acek lezel asi 3 mesice nez si ho vyzvedl... ale kdyz jsme tam prijeli, dohledali technicak a no problem.
-
Tak sem hodím jak jsem jel prodávát Chevrolet Kalos 1.2 LPG.
Volám do AAA jestli mají zájem no jasně "máme zájem dáme vám 70 000Kč".
Tak jsem si řekl ok jedu.
Peklo začlo čekal jsem 2 hod před vstupem před velkou cedulou výkup.
Potom přišel nagelovaný frajírek navonený voňavkou za 99Kč že se projede atd.
Asi po 30 min prohlížení auta ťukání po dvěřích a střeše. Focení a posílání někam do jiné galaxie. Další hodinové čekání. A potom že dají jen 35 000Kč. a nakonec že 40000Kč ale vemu si auto na protiúčet. Já se zeptal a jaké ? Ochcávku která má najeto 159000 přetočenou z 500000 ? Frajírek že ne že dá certifikát a dají na výber atd atd...
Tak jsem řekl ještě celkem slušně naval techničák a padej smrade nevychovanej. Práskl jsem z dveřma plný plyn a domů.
Už nikdy AAA to radši kovošrot.
Auto jsem nakonec prodal slušné paní která ho chtěla jako autíčko na nákup nebo výlety. Jezdí defakto za 1Kč/KM.
Volám do AAA jestli mají zájem no jasně "máme zájem dáme vám 70 000Kč".
Tak jsem si řekl ok jedu.
Peklo začlo čekal jsem 2 hod před vstupem před velkou cedulou výkup.
Potom přišel nagelovaný frajírek navonený voňavkou za 99Kč že se projede atd.
Asi po 30 min prohlížení auta ťukání po dvěřích a střeše. Focení a posílání někam do jiné galaxie. Další hodinové čekání. A potom že dají jen 35 000Kč. a nakonec že 40000Kč ale vemu si auto na protiúčet. Já se zeptal a jaké ? Ochcávku která má najeto 159000 přetočenou z 500000 ? Frajírek že ne že dá certifikát a dají na výber atd atd...
Tak jsem řekl ještě celkem slušně naval techničák a padej smrade nevychovanej. Práskl jsem z dveřma plný plyn a domů.
Už nikdy AAA to radši kovošrot.
Auto jsem nakonec prodal slušné paní která ho chtěla jako autíčko na nákup nebo výlety. Jezdí defakto za 1Kč/KM.
V AAA jsou stále stejný zmrdi a nikdy ani jiný nebudou, proto jsou jedny z nejlevnějších, když vykupují pod cenou.
Před hodně lety, když tu AAA začínalo, jsem v Praze kupoval E32. Kupní cena byla tenkrát nejakých 240tis. Auto bylo v pořádku, velice zachovalé, ikdyž nejaké neduhy mělo jako každé ojeté. A protože se tenkrát hodně mluvilo o AAA, tak jsem se tam jel zajet podívat a za kolik, že mi ho vykoupí. Po telefonu, že 200tis. Po příjezdu mne také uvítal nagelovaný šmejd, projeli jsme se. Konec byl podobný jako u Tebe. Nabídka 130tis. Takže jsem ho neslušně pospal do řiti a jel domů
Před hodně lety, když tu AAA začínalo, jsem v Praze kupoval E32. Kupní cena byla tenkrát nejakých 240tis. Auto bylo v pořádku, velice zachovalé, ikdyž nejaké neduhy mělo jako každé ojeté. A protože se tenkrát hodně mluvilo o AAA, tak jsem se tam jel zajet podívat a za kolik, že mi ho vykoupí. Po telefonu, že 200tis. Po příjezdu mne také uvítal nagelovaný šmejd, projeli jsme se. Konec byl podobný jako u Tebe. Nabídka 130tis. Takže jsem ho neslušně pospal do řiti a jel domů

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Když nebereme přimo AAA za přiklad bazaru snad všichni chapeme z čeho žije autobazar to že na vas tlači s cenou je snad pochopitelne a očekavane, snad nečekate že vam daji 100% tržni hodnoty aby to pak neprodali nebo museli prodavat pod cenou
Pokud vaše auto je NAD standardem(plna historie, servisni knižka se všemi razitky, minimalni poškozeni apod) tak vam daji vic než na vas vyblafnou napoprve, byli by idioty kdyby nezkusili nabidnout nižši cenu, jde o vyjednavani a ne hned se uražet jak ženska. Pokud ale vaše auto je hnůj jako kterykoli jiny hnůj co jim tam přijede tak nečekejte že vam nenabidnou šampaňo a vykouřit
Uplně každy by se měl učit prodavat i kdyby potom nikdy v prodeji nepracoval, ty navyky jsou k nezaplaceni