TomasBroz píše:Ahoj.
Níže přikládám foto světel Bi xenon a LED marker + kompletní repase včetně vyčištění od Davida.
Děkuji za bezvadně odvedenou práci.
cena kompletu obou světel včetně montáže seřízení na regloskopu: 12500,-Kč
Tom.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Opravy a úpravy světlometů, bixenony - Caknakis a Daudgen
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto z jiného vlákna:
- Přílohy
-
- Tomášova E39 po namontování BI-xenonových projektorů, včetně nových krytů, štelovacích tyček a výbojek
- bmw5_e39_bixenon_610.jpg (181.42 KiB) Zobrazeno 5517 x
Ahoj,
jsem rád, že slouží jak má.
Jako denní svícení by šly použít 122 SMD AE kroužky:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
v současné době je ve vývoji kabeláž přímo pro E39, aby kroužky při poloze 0 svítily na plný výkon a při poloze 1 a 2 pohasly na 20,30,40,50 procent, jak budeš chtít. V současné době to testujeme na E38, kde kroužky svítí na 100% při poloze 0 a na 20% při polohách 1 a 2. V podstatě to funguje podobně jako u nových modelů BMW.
jsem rád, že slouží jak má.
Jako denní svícení by šly použít 122 SMD AE kroužky:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
v současné době je ve vývoji kabeláž přímo pro E39, aby kroužky při poloze 0 svítily na plný výkon a při poloze 1 a 2 pohasly na 20,30,40,50 procent, jak budeš chtít. V současné době to testujeme na E38, kde kroužky svítí na 100% při poloze 0 a na 20% při polohách 1 a 2. V podstatě to funguje podobně jako u nových modelů BMW.
Dobrý den,
chtěl bych moc poděkovat za práci, kterou pan Tomáš Caknakis provedl dne 29.7. na mém voze BMW 325i (E-90). Jednalo se o vyřešení problému s mlžením obou předních bixenonových světel, bohužel při rozdělávání světel jedno ze světel prasklo; pan Caknakis jej pak na vlastní náklady nahradil zcela novým světlem, což nebyla jeho povinnost. Druhé opravené světlo zatím funguje bez problémů (testováno při včerejším dešti po dálnici z Prahy do Brna). Musím jej tedy pochválit za naprosto profesionální přístup. Ještě jednou velké díky za odvedenou práci a vstřícnost.
chtěl bych moc poděkovat za práci, kterou pan Tomáš Caknakis provedl dne 29.7. na mém voze BMW 325i (E-90). Jednalo se o vyřešení problému s mlžením obou předních bixenonových světel, bohužel při rozdělávání světel jedno ze světel prasklo; pan Caknakis jej pak na vlastní náklady nahradil zcela novým světlem, což nebyla jeho povinnost. Druhé opravené světlo zatím funguje bez problémů (testováno při včerejším dešti po dálnici z Prahy do Brna). Musím jej tedy pochválit za naprosto profesionální přístup. Ještě jednou velké díky za odvedenou práci a vstřícnost.
janbrasna píše:caknakis píše:v současné době je ve vývoji kabeláž přímo pro E39, aby kroužky při poloze 0 svítily na plný výkon a při poloze 1 a 2 pohasly na 20,30,40,50 procent
Tohle s tou intenzitou taky na E63 dokazeme vymyslet? Nebo to umi LCM2? To by bylo fajn
Dokážeme vymyslet, ale nevyplatí se to. Doporučuji koupit originální FL světla, která to umí.
petr325i píše:Dobrý den,
Děkujeme za pochvalu pane Lízale, nicméně nemáte úplně pravdu. Byla to naše povinnost koupit Vám nové světlo, protože nám prasklo. Cena retrofitu nerozebiratelných světel je vyšší právě z tohoto důvodu. Jednou za čas nám světlo může prasknout a v tu chvíli nediskutujeme a okamžitě dostáváte nové světlo buď použité v adekvátním stavu, nebo jako ve Vašem případě fungl nové. Jen bych rád dodal, že většinu práce na Vašich světlech odvedl můj kolega David (Daudgen), takže tentokrát pochvala patří především jemu.
Tom
Chtěl bych kluky moc pochvalit. Dělali mi světla na e66 predFl. Já osobně jsem specificky vymezeny na poskytování služeb. Což znamená ze když se někdo neumí chovat nebo neumí službu provádět tak jsem zlý.Protože já sveruji své peníze druhemu A musím rict ze taky kluci jsou naprosto top třída. Takové profesionály ve svém oboru jsem ještě nezažil. A to se pohybují v práci mezi lidmi. Kumunikace suprova. Domluva suprova. Provedení prace suprove. Cena suprova. Během dvou dnu mi kompletně zrenovovali světla. A ten rozdíl je opravdu veliký. Cestou do prahy jsem jel v noci po dálnici a kor ted když si tam kluci hrajou s téma bagrama, tak to bylo velice nepříjemné. Cestou nazpět jsem jel taky v noci. A byl jsem z toho unesen. Ten výsledek je naprosto úžasný. Svítí to ostré. Přesné vidím lom světla. Dálkové to je jako bych mel někde schované paprsky slunce. Od čtvrtka 19.9.13 jsem najel cca 600km v noci. A často se mi stává ze na me blikaji auta abych vypl dálkové
joo hold nejsou zvykli když někdo svítí správné.
Takže kluky jen a jen doporučuji. Nic lepšího zde v CR nenajdete. Aspoň podle me.
Klukům držím palce at jim to jde stále takto skvěle

Takže kluky jen a jen doporučuji. Nic lepšího zde v CR nenajdete. Aspoň podle me.
Klukům držím palce at jim to jde stále takto skvěle

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Luisi, díky moc. Jen pro upřesnění světla byly "nerozlepitelné"
Co bylo provedeno na tvé X5:
Výměna původních projektorů Hella 2G za nové projektory 2G
Instalace V3 UHP SMD AE
Vyčištění projektorů
Oprava poškození kabeláže světlometů
Kompletní vyleštění krytů světlometů profi sadou od 3M
Původní výkon: změříme
Aktuální výkon: 1655 luxů/1668 luxů, dálkové 1819 luxů
Asi nej foto co mám je tady:
zbytek tady: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 183&type=3

Co bylo provedeno na tvé X5:
Výměna původních projektorů Hella 2G za nové projektory 2G
Instalace V3 UHP SMD AE
Vyčištění projektorů
Oprava poškození kabeláže světlometů
Kompletní vyleštění krytů světlometů profi sadou od 3M
Původní výkon: změříme
Aktuální výkon: 1655 luxů/1668 luxů, dálkové 1819 luxů
Asi nej foto co mám je tady:

zbytek tady: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 183&type=3
Díky za doplnění! Fotka je krásná, téměř umělecká, ale nevystihuje ten obrovskej světelnej tok z kroužků. Pro ostatní, já to zkoušel foťákem na Samsungu G3, ale vidět byla jen bílá mlha a to i v osvětlený garáži. Jen upřesnění - pochopil jsem dobře, že ty kroužky jsou ze SMD LEDek? Jestli jo, tak to na rozdíl od předcházejících generací není rozeznatelný ani z 5 cm. Měj se! A ještě něco, když to mám tak krásně vyleštěný, jakej máš názor na ochranu reflektorů nějakou folií apod.?
-
Ahoj klucii a holky.
Ve čtvrtek mi kluci Tomáš a David dělali komplet renovaci světel (montáž - demontáž z vozidla, leštění krytů, výměna štelovacích tyček, čištění parabol a výměnu xenonu za bixenony) a musím říci že se jedná o fantazii z říše světla
. Tímto jim chci poděkovat za skvěle odvedenou práci - DÍÍÍKY a ï za to že jste super kluci.
Jarda
Ve čtvrtek mi kluci Tomáš a David dělali komplet renovaci světel (montáž - demontáž z vozidla, leštění krytů, výměna štelovacích tyček, čištění parabol a výměnu xenonu za bixenony) a musím říci že se jedná o fantazii z říše světla

Jarda