Taky se přidám s kladným hodnocením. V sobotu jsem u Snejka byl se svou E39 a všechno proběhlo tak jak jsme se domluvili ( nahraná angličtina do BC a nebejt špatnýho žhavícího kolíku ve Webastu tak by fungovalo taky ), navíc mi tam přidal pár vychytávek, který jsem původně ani nechtěl ( např. zamknutí auta po rozjezdu atd ... ) to vše za suprovou cenu a se super přístupem ! Můžu jen doporučit !
Snejk bude asi opravdu machr, na jaře budu pro něj mít na svém kupé určo nějaký kseftik....
Snad se nezeptám blbě....
Co je to za vychytavku zamknutí vozu po pár m jízdy ? K čemu to je ? Aby ti tam někdo za jízdy, nebo při stání na křižovatce nevlezl ? To snad ne ! Nebo kdyby si nedej bůh boural, aby to pomoc při nehodě měla těžší ? ( už vidím, jak mi u auta lomcuji zamcenymi dveřmi atd)
Tohle mám v práci u auta taky, moje baba to má ve svém rovněž, když mě někde nabírá, tak rvu za kliku, než ji dojde, že mi má otevřít atd.... Sory, tohle u mě není vychytavka, to mi do auta nesmí !!! Ještě sem nenašel na tom jediné pozitivum, rád bych to chtěl vysvětlit a třeba změním názor, díky.
Při bouračce se to samo odemkne po sepnutí crash senzoru. Je to počítač, tak po něm nemůžeš chtít, aby věděl, že tohle zastavení znamená "nabrat manželku" a jiné "stojím v koloně, neodemykej".
Já už jsem začal používat i selektivní odemykání, protože mi tuhle, jak se ochladilo, po odemčení auta přistál na sedačce spolujezdce bezďák a odmítal si vystoupit. Jenom to čištění stálo docela dost peněz.
Dobrá, tu případnou bouracku, tu beru, to je vysvětleno. Ale kolikrát ti nastoupí bezdak do auta ? Asi tak 1 x za 3 životy. Mě se to ještě tedy nestalo.....a když tomu tak bude, dostane 1 x výzvu aby auto neprodleně opustil, případně souběh loktů v rychle po sobě jdoucím sledu a bude venku.
Prostě na tom nevidím nic pozitivního. Nehledě na to, že auto zamknout je otázka asi 1 vteřiny.
Tak to neni jen o bezdakovy, muzes mit vzadu hozenou tasku s notebookem a znamymu se stalo, ze si takhle stoji na svetlech, najednou oteviracka zadnich dveri, cikan popad tasku a zdrhacka pryc. Ty sedis v aute a co udelas?..vubec nic, pokud nemas gun a nezacnes po nem rovnou strilet automaticky zamykani je super vec, hlavne kdyz clovek jezdi casto po meste.
Patriote, nevím, co řešíš. Pokud takovou funkci v autě nechceš, tak ji tam neměj. Tisíc dalších lidí to ocení, i kdyby "pro jistotu" pro situaci, která se stane jednou za 3 životy. Jak psal Syrup - vykrádání aut na semaforech není v Praze nic úplně neobvyklého, totéž třeba u benzinek, když nastupuješ.
No v poho, já to neodsuzuji, nezavrhuji, je mi to jedno....prostě sem chtěl jen vědět, k čemu je to dobré, případně prospěšné. A upřímně, žádný argument mi ještě nepřesvědčil, naopak....když k tobě někdo nastupuje, zbytečně ti rve za kliku.
Ať si tam dá každý co chce, třeba automatické uzamčeni řadičky, zpátečky, volantu...opravdu sem se jen zeptal, nic víc.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
To třeba ano....ale kdo to zažil live ? Každý to zná jen z vyprávění, z doslechu. Osobně sem se s tím nikdy nesetkal a ani o tom neslyšel....
Jinak o tom vlákne vím, už v 11/2011 sem měl stejný názor.
Nebudu už tady hadovi zasirat topic o nějaké zbytečnosti.....jen bych se opakoval.
Nez prectu tech x-stranek. Umi snejk opravit radiomodul BM54 a nastavit treba trojblik u X5 E53? Byl jsem zvyklej z Audi a docela me to vysira porad mavat tou lopatou...