Zajimalo by me jestli tomu nekdo rozumi a vi kam dava spinaci impulz ten spinac od vytapeni zadniho skla. Ten totiz nic nespina. Jen dava el impulz nekam- nebo necemu a to neco privede stale napeti na relatko aby seplo.
Rele co je vepredu na vytapeni celniho skla je tak trochu nepotrebne, protoze kdyz ho vyhodim a pustim ofuk na predni sklo tak to fuci. Kdyz ho zapojim tak lupka a fukar fakci jak ma. Ale netusim co by tohle rele mohlo spinat. Kdyz mi topitko pod steracema stejne nefunguje. Ma tohle rele taky na svedomi spetne zrcatka?? Pokud ano tak to bude asi ono protoze to jedine funguje.... To rele vepredu ma dve civky. Takze urcite spina dve veci. Ale jake to by me zajimalo.. Jestli nema tohle souvislost s relatkem vzadu co spina zadni sklo.
A taky mi nefunguje vytapeni pod prdeli ale to platno je neopravitelne.. TAk bych rad vedel jestli nejde koupit nejaky dalsi sedak z vrakace... Ma manualy ale urcite pujde zapojit i v el... nebo se mylim??? Kde bych to mohl vysnupat.. Hodil by se nejaky kontakt. Budu rad