Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E32 vytapeni skel :o(

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pitr »

Tak sem se dokopal k tomu abych prosel vsechno co se dalo. Promeril samotne draty na skle jestli nejsou prerusene prozkousel relatka. A testl spinane napeti vse OK. Pak zkousel spinaci nepeti a nic. misto 12V 0,6V A kontrolka na palubce ze zadni sklo topi sviti.

Zajimalo by me jestli tomu nekdo rozumi a vi kam dava spinaci impulz ten spinac od vytapeni zadniho skla. Ten totiz nic nespina. Jen dava el impulz nekam- nebo necemu a to neco privede stale napeti na relatko aby seplo.

Rele co je vepredu na vytapeni celniho skla je tak trochu nepotrebne, protoze kdyz ho vyhodim a pustim ofuk na predni sklo tak to fuci. Kdyz ho zapojim tak lupka a fukar fakci jak ma. Ale netusim co by tohle rele mohlo spinat. Kdyz mi topitko pod steracema stejne nefunguje. Ma tohle rele taky na svedomi spetne zrcatka?? Pokud ano tak to bude asi ono protoze to jedine funguje.... To rele vepredu ma dve civky. Takze urcite spina dve veci. Ale jake to by me zajimalo.. Jestli nema tohle souvislost s relatkem vzadu co spina zadni sklo.

A taky mi nefunguje vytapeni pod prdeli ale to platno je neopravitelne.. TAk bych rad vedel jestli nejde koupit nejaky dalsi sedak z vrakace... Ma manualy ale urcite pujde zapojit i v el... nebo se mylim??? Kde bych to mohl vysnupat.. Hodil by se nejaky kontakt. Budu rad :o)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

hodily by se ti mozna i schemata :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pitr »

mozna hodily :o))) Jsou ty schemata v bentley?? :o) Budu to muset projit....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od darmon »

jiste
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Muzu ti prodat vyhrev decky/jsou fungl nove/, mam sadu na 2 sicny /tzn. 2x sedak + 2x operadlo/, cele za 2,5k, staci jen prohodit a napajet 2 draty na kazdou decku.Poslu i dobirkou.
“Ability is what you're capable of doing.”
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pitr »

Hanzi, je to dost lakava nabidka :o) Ale ja potrebuju jen jednu :o)) Bude hodne zalezet taky na tom za kolik koupi zimni sadu pneu :o)) Jsem ted malinko dole s penezma A potrebuju zimaky A to za dost malo protoze potrebuju, aby mi nejake prasule zbyly. Takze pneu do 8000.- 205/65/15 nebo 225/60/15

Jo a jeste jedna vec ty decky jsou nasity na kuzi :o(( mel jsem to rozebrane. Ale urcite bych si stim poradil :o))

A kdyz uz jsme u toho jde sehnat Air Conditioning and Heating control panel... :o) MAm takove tuseni ze to mam trosku rozhasene. A kvuli tomu mi poradne nefunguje vytapeni skel. Nedava to vubec napeti na relatka.
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od vir2l »

Petre, s tim HAVACem to muzem udelat jednoduse, me by taky zajimalo jestli ten muj neni spatny protoze to nedela presne to co ma, ale vytapeni mi jede vpohode. Daji se lehce vymenit, takze si dame scuka a uvidime kde je problem. Dival jsem se a mam ten samy jako ty, pokud ho od roku 87 do 91 nejak uvnitr neprekopali, ale o tom nic nevim. Za pokus to stoji.
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pitr »

Jo tak to by slo ... Ale obavam se ze asi prekopali kouknu se jeste do schemat.... Co by to mohlo byt... Ale vim jiste ze ja mam pred sebou ted schema pro rok 91-92 Ale teoreticky bychom tim nemuseli nic odpalit... :o) Ale jisty si tim nejsem :o) Kazdopadne domluvit se na ocumovacku, svezenicko atd to muzem :o))
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od vir2l »

Ja uz mam tvoje ocumene :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pitr »

To ja vim :o))

Napis nejaky ten cas kdy by se ti to mohlo hodit... A kde...
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od vir2l »

Od vanoc az do 5.ledna jsem na morave, takze si pak nejak zavolame. Treba budes nechavat zase neco spravovat :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pitr »

To ano ale uz tak nejak tento tyden asi ... Vymenit olej v prevodovce atd..... + mozna jak budu movity tak tu podelanou rozvodku rizeni ..... Jeste nevim presne kolik Ondra napocital celou tu generalku :o) dostal zatim jen 10tis....

Takze Ok nejak ve svatky budu to mit na pameti a ozvu se :o))
Odpovědět