Meda píše:Prosimte kde si se dostal k tem fotkam? Ty asi nebudou z CR.. Presne neco takoveho jsem planoval na svyho broucka, tak snad..
Nene, v CR to bohužel neni, je to USA...To víš tam maj větší možnosti...Třeba takový kolesa u nás musej stát majlant, ale vypadaj moc pěkně...Rovněž tam maj spostu výrobců co dělaj už předhotovený kity a jen to pak plácáš na auto...Vše se dá dovalit aj sem, ale cena kitu by se vyšplhla na nákých cca 35 klacíků (cena dle kitu)...
P.S.: Mrknu na inet třeba už to má kompletní, pokud to najdu hodím to sem...
coupe328 píše:tak tohle je moc pekna prace, tesim se,az uvidim v realu
No třeba přijede trajektem na ukázku ...Ne ted vážně, myslím že u nás sou už taky fajn nadšenci který do auta něco vysypou a výsledek může být stejnej jak ten červenej krasavec z USA...
Třeba mě se tahle úprava vůbec nelíbí, je to takové nafouknuté, viděl jsem hezčí úpravy. Nicméně zpracování vypadá dobře.
jojo... ale tam tu cervenou bych bral... Ale moc se mi na ni nelibi ty extremni lemy...
Lemy sou trošku extrémní ale po chvilce koukání mě to už ani nepříjde...Když si vzpomenu na Klaksonový ISo ta měl něco podobnýho ale decentnějác ale špatný to určitě nebylo...
Meda píše:Prosimte kde si se dostal k tem fotkam? Ty asi nebudou z CR.. Presne neco takoveho jsem planoval na svyho broucka, tak snad..
Nene, v CR to bohužel neni, je to USA...To víš tam maj větší možnosti...Třeba takový kolesa u nás musej stát majlant, ale vypadaj moc pěkně...Rovněž tam maj spostu výrobců co dělaj už předhotovený kity a jen to pak plácáš na auto...Vše se dá dovalit aj sem, ale cena kitu by se vyšplhla na nákých cca 35 klacíků (cena dle kitu)...
P.S.: Mrknu na inet třeba už to má kompletní, pokud to najdu hodím to sem...
Tak co, nevis, jestli uz to ma hotovy? Hele pls jak si mluvil o tech kitech, kde bych se o nich mohl dozvedet vic?
Myslim si ze vzhledem k cene se to u nas nevyplati, tady (v Eu) sezenes Bawo relativne levne, v USA Bawo a Mercedes plati za hustou karu i kdyz je to E34 treba z roku 89. Je to proste bawo a stoji jak nova Honda, proto se jim vyplati si s tim takhle vyhrat.
coupe328 píše:tak tohle je moc pekna prace, tesim se,az uvidim v realu
No třeba přijede trajektem na ukázku ...Ne ted vážně, myslím že u nás sou už taky fajn nadšenci který do auta něco vysypou a výsledek může být stejnej jak ten červenej krasavec z USA...
Vena píše:Myslim si ze vzhledem k cene se to u nas nevyplati, tady (v Eu) sezenes Bawo relativne levne, v USA Bawo a Mercedes plati za hustou karu i kdyz je to E34 treba z roku 89. Je to proste bawo a stoji jak nova Honda, proto se jim vyplati si s tim takhle vyhrat.
vubeec, ve statech sice evropsky auta platej za husty (aby ne), ale krom nekterejch merglu tam sou ojetiny po prepoctu aktualniho kurzu o neco malo levnejsi (treba X5ky od 650k nebo Jaga 2000 kolem od 350k).. A americky sou uplne dole. Vozenim se zivi par firem a uz tu maj tesno..