Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kapota E46 na E36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Slavisimo píše:myslel si neco takoveho?

Třeba mě se tahle úprava vůbec nelíbí, je to takové nafouknuté, viděl jsem hezčí úpravy. Nicméně zpracování vypadá dobře. :wink:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zave »

Speedy píše:

Třeba mě se tahle úprava vůbec nelíbí, je to takové nafouknuté, viděl jsem hezčí úpravy. Nicméně zpracování vypadá dobře. :wink:

jojo... ale tam tu cervenou bych bral... :wink: Ale moc se mi na ni nelibi ty extremni lemy... :?
Lion
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lion »

Meda píše:Prosimte kde si se dostal k tem fotkam? Ty asi nebudou z CR.. Presne neco takoveho jsem planoval na svyho broucka, tak snad.. :D

Nene, v CR to bohužel neni, je to USA...To víš tam maj větší možnosti...Třeba takový kolesa u nás musej stát majlant, ale vypadaj moc pěkně...Rovněž tam maj spostu výrobců co dělaj už předhotovený kity a jen to pak plácáš na auto...Vše se dá dovalit aj sem, ale cena kitu by se vyšplhla na nákých cca 35 klacíků (cena dle kitu)... :cry:

P.S.: Mrknu na inet třeba už to má kompletní, pokud to najdu hodím to sem...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lion »

coupe328 píše:tak tohle je moc pekna prace, 8O tesim se,az uvidim v realu :)

No třeba přijede trajektem na ukázku :lol: ...Ne ted vážně, myslím že u nás sou už taky fajn nadšenci který do auta něco vysypou a výsledek může být stejnej jak ten červenej krasavec z USA...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Lion »

Zave_M50 píše:
Speedy píše:

jojo... ale tam tu cervenou bych bral... :wink: Ale moc se mi na ni nelibi ty extremni lemy... :?

Lemy sou trošku extrémní ale po chvilce koukání mě to už ani nepříjde...Když si vzpomenu na Klaksonový ISo ta měl něco podobnýho ale decentnějác ale špatný to určitě nebylo... :wink:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Až pojedeš do Ameriky se podívat na tohoto krasavce hotového, tak nám ho nafo?, a? z toho taky něco máme. :lol:

Vypadá to dobře, až na ty špice na blatníkách.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Meda

#27 Příspěvek od Meda »

Lion píše:
Meda píše:Prosimte kde si se dostal k tem fotkam? Ty asi nebudou z CR.. Presne neco takoveho jsem planoval na svyho broucka, tak snad.. :D

Nene, v CR to bohužel neni, je to USA...To víš tam maj větší možnosti...Třeba takový kolesa u nás musej stát majlant, ale vypadaj moc pěkně...Rovněž tam maj spostu výrobců co dělaj už předhotovený kity a jen to pak plácáš na auto...Vše se dá dovalit aj sem, ale cena kitu by se vyšplhla na nákých cca 35 klacíků (cena dle kitu)... :cry:

P.S.: Mrknu na inet třeba už to má kompletní, pokud to najdu hodím to sem...

Tak co, nevis, jestli uz to ma hotovy? Hele pls jak si mluvil o tech kitech, kde bych se o nich mohl dozvedet vic?
Vena
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Vena »

Myslim si ze vzhledem k cene se to u nas nevyplati, tady (v Eu) sezenes Bawo relativne levne, v USA Bawo a Mercedes plati za hustou karu i kdyz je to E34 treba z roku 89. Je to proste bawo a stoji jak nova Honda, proto se jim vyplati si s tim takhle vyhrat.
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od coupe328 »

Lion píše:

No třeba přijede trajektem na ukázku :lol: ...Ne ted vážně, myslím že u nás sou už taky fajn nadšenci který do auta něco vysypou a výsledek může být stejnej jak ten červenej krasavec z USA...

a safra :oops: :lol:
Martinéz

#30 Příspěvek od Martinéz »

Vena píše:Myslim si ze vzhledem k cene se to u nas nevyplati, tady (v Eu) sezenes Bawo relativne levne, v USA Bawo a Mercedes plati za hustou karu i kdyz je to E34 treba z roku 89. Je to proste bawo a stoji jak nova Honda, proto se jim vyplati si s tim takhle vyhrat.

vubeec, ve statech sice evropsky auta platej za husty (aby ne), ale krom nekterejch merglu tam sou ojetiny po prepoctu aktualniho kurzu o neco malo levnejsi (treba X5ky od 650k nebo Jaga 2000 kolem od 350k).. A americky sou uplne dole. Vozenim se zivi par firem a uz tu maj tesno..
Meda

#31 Příspěvek od Meda »

Lione prosimte mohl by si hodit link k tehle uprave? Diky..
Odpovědět