Patras:tak tohle jsi tam celou dobu dělal, co jsem vařil kafe.Asi si na tebe budu muset dávat větší pozor
Klakson:taky se mi do toho nechtělo,ale koukat na seriovku se mi už vůbec nechtělo a tak podle hesla "zprasit se dá vše tak proč ne E46" jsem se do toho pustil
je husty privezt si domu karku a hned je zacit prznit nene, bude to urcite dalsi atrakce, hezky od podlahy. ja bych jen poradil..ten faceliftovej Mpaketovej naraznik vypada na nefaceliftu trochu mdle..trochu bych ho prizivil a bude to good. Prahy nepobiram, ale v laku to bude zrejme krutost.. hodne stesti a tvurcich napadu..
Martinéz:na nárazníku bude ještě hodně práce-lišta pod SPZ se bude zmenšovat,náfuky na brzdy budou od Hamanna a nějaká lišta pod něj.Tak snad už nebude tak mdlej
Martinéz píše:je husty privezt si domu karku a hned je zacit prznit nene, bude to urcite dalsi atrakce, hezky od podlahy. ja bych jen poradil..ten faceliftovej Mpaketovej naraznik vypada na nefaceliftu trochu mdle..trochu bych ho prizivil a bude to good. Prahy nepobiram, ale v laku to bude zrejme krutost.. hodne stesti a tvurcich napadu..
ty prahy budou vypadat exluzivne .... a planovany zadni naraznik ve stylu hamman a vejfucku vic nez dost ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
ty brdo!! to je taky takova srdecni zalezitost je to moooc pekny!! hlavne ten Mpaketovej naraznicek a ty kolecka... no uz se nemuzu dockat az to bude hotove
Soběslav píše:Klakson:taky se mi do toho nechtělo,ale koukat na seriovku se mi už vůbec nechtělo a tak podle hesla "zprasit se dá vše tak proč ne E46" jsem se do toho pustil
pro predstavu .. vytazeny blatniky .. novy prahy .. zrcatka M3 .. z.svetla In-Pro, kola 18", pokoveny okna, snizeny podvozek, zad. naraznik ve stylu Hamann, ctvero laufu .. predek jeste nemam .. ten je MLook .. metaliza Mauricius Blau
jinak .... ta barva vypada v realu naprosto squelle !!! a kombinace s grafitovyma listama ... zajimavy .... .. interier komplet precalounenej do latky od sparca a co bylo sedivy je ted cerny vypada to fakt moc dobre