Kolega mi nabizi chip (tusim puvodne AC schnitzer) do me 730dA.
On ho mel ve sve E39 530d. Ma to mit tusim 243 PS, 450 Nm. Ma te nekdo nejake zkusenosti s chipovanim Dcek ? obavam se vlivu na zivotnost uz takhle nasladnuteho motoru.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chip do 730dA
FilM píše:Kolega mi nabizi chip (tusim puvodne AC schnitzer) do me 730dA.
On ho mel ve sve E39 530d. Ma to mit tusim 243 PS, 450 Nm. Ma te nekdo nejake zkusenosti s chipovanim Dcek ? obavam se vlivu na zivotnost uz takhle nasladnuteho motoru.
No jestli 243 PS tak toho bych se bal....ale myslim ze schnitzer to nedela jenom cipem, ale dela i nejake upravy na aute, takze si tim tu sedmu tak max. dokurvis
bpytlik píše:FilM píše:Kolega mi nabizi chip (tusim puvodne AC schnitzer) do me 730dA.
No jestli 243 PS tak toho bych se bal....ale myslim ze schnitzer to nedela jenom cipem, ale dela i nejake upravy na aute, takze si tim tu sedmu tak max. dokurvis
blbost!
pokud mas novou sedmicku tak ten trilitr je od ac schnitzera jen nachipovanej. +-245 koni a 450Nm je prumer pro chipy k tomu motoru. toho bych se nebal ale nemas jistotu co ti ten nekdo prodava....
FilM píše:Kolega mi nabizi chip (tusim puvodne AC schnitzer) do me 730dA.
Obrat se sem http://www.bmwpower.cz