Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Leštění alu kol a věcí

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
BOOST

#1 Příspěvek od BOOST »

Pokud by měl někdo zájem, tak sem tam něco pro zábavu vyleštím. Už mi prošlo rukama celkem dost věcí. Mojí práci si můžete prohlídnout na fotkách. Většina věcí byla na BMW, většinou na E30. :twisted: Všechno záleží na dohodě (cena, termín...)
M20 motor:
Obrázek
Obrázek
i kroužky na budíky:
Obrázek
BBS RS:
Obrázek
Obrázek
I klícka byla :lol: :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Brock B1:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ATS
Obrázek
Obrázek
M30 3.5
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Borbet B:
Obrázek
Obrázek
Něco na VW1.8T:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Sání M20 2.5 (V extra kvalitě do pořádnýho mazla 327iE30 Touring):
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak kdyby měl někdo zájem tak napiště SZ. :wink:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pyron »

Nádhera... Jaké máš ceny? Konkrétně 17ky kola? 8)
BOOST

#3 Příspěvek od BOOST »

Pyron píše:Nádhera... Jaké máš ceny? Konkrétně 17ky kola? 8)

Ceny řeším u každý věci zvlášť podle vzhledu a stavu. Myslím tím u kol jak jsou tvarově složitý, co všechno má být vyleštěno atd. Takže nemá cenu říkat nějakou cenu, když nevím jak to kolo vypadá a co všechno mám vyleštit, byla by třeba zbytečně vysoká nebo nízká. Pokud by to bylo možný tak aspoň fotku a pak můžu říct co by to stálo. :wink: 8)
Slid

#4 Příspěvek od Slid »

opravdu nádhera :!:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pyron »

Mno třeba ty moje motorsporty... Už jsou takový všelijaký.. 8)
Přílohy
mojecar.jpg
mojecar.jpg (130.58 KiB) Zobrazeno 3371 x
BOOST

#6 Příspěvek od BOOST »

Pyron píše:Mno třeba ty moje motorsporty... Už jsou takový všelijaký.. 8)

No tak třeba jako jsou tyhle:
Obrázek

Tzn. límec a kolo z čela 1250Kč za kolo.
DAVe_1

#7 Příspěvek od DAVe_1 »

8O sakra to je hodne slusny!
T.o.m.

#8 Příspěvek od T.o.m. »

ty leštěný Brocky :Slina:
Peber

#9 Příspěvek od Peber »

nemáte někdo foto jak vypadaj M5 kola s E34 s vyleštěným límcem na autě? díky
jsou to ty sekyry
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pyron »

Jako ceny bych se nebál, jen se chci optat, jakou to má životnost? Vypadá to jak pochromované, ale předpokládám, že v tom bude jiné kouzlo.. 8)
ajfel

#11 Příspěvek od ajfel »

Pyron píše:Jako ceny bych se nebál, jen se chci optat, jakou to má životnost? Vypadá to jak pochromované, ale předpokládám, že v tom bude jiné kouzlo.. 8)

lestit, lestit, lestit ... :)
kazdy, kdo to zkousel, rikal, ze nic uz nikdy delat nebude, ze to da radeji boostovi :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

zajímali by mě ty stejný kola co Pyrona... :wink: ale aby ti z nich pak nešla hlava kolem :)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DC Výkonná rada »

castro píše:zajímali by mě ty stejný kola co Pyrona... :wink: ale aby ti z nich pak nešla hlava kolem :)

no máš to tam napsaný -> límec a kolo z čela 1250Kč za kolo.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pyron »

Prostě za bůra Ti ojede celou sadu 8) To je celkem sympatická cena..
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od DC Výkonná rada »

sakra sympatická, pár sad už sem leštil a je to hrooooozně příjemná práce, dokonce tak příjemná že pak nadávam jak vidim cokoliv lesklýho :roll: :lol:

ale BOOSTovi to neva, ten už leští jen ze setrvačnosti :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
BOOST

#16 Příspěvek od BOOST »

Pyron píše:Jako ceny bych se nebál, jen se chci optat, jakou to má životnost? Vypadá to jak pochromované, ale předpokládám, že v tom bude jiné kouzlo.. 8)

Životnost to má podle toho, jak pečlivě se o to člověk stará. Mě vydržej kola v pohodě celou sezónu a jsou pořád stejný. Před sezónou je přelešťuju jen tak pro zábavu. :lol: V zimě se s nima jezdit nedá, sůl to je konec. Je potřeba je mít, nenechávat na nich bordel, v žádným případě se nesmí požívat chemický sračky na čištění kol, takže do myčky taky ani náhodou. A po umytí je potřeba je vytřít jelenicí do sucha a nenechat tam zaschnout kapky vody. No a na údržbu, pro člověka kterej neleští, je ideální Alu-Magic. Prodáva se to v německu taková plechovka s tekutou pastou a to stačí kus jemnýho hadru a tou pastou to přejet a je to jak nový. Je to přímo na údržbu leštěnecjh kol. A ta jedna lahvička stojí cca. 9 ojro, ale bejvá to tam často i v akci za 7,50 ojro a vydrží dlouho. Tady je odkaz na Ebay:
http://cgi.ebay.de/Alupolitur-Alu-Magic-z-B-fuer-PLS-3teilige-polierte_W0QQitemZ270023981208QQihZ017QQcategoryZ10434QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

castro píše:zajímali by mě ty stejný kola co Pyrona... :wink: ale aby ti z nich pak nešla hlava kolem :)

To se neboj, to zvládnu. :lol:
Slid

#17 Příspěvek od Slid »

Já jsem někde slyšel že to ještě přelakovávaj něčím, aby to vydrželo a nic tomu neškodilo, ale chtěli 4tis za láknutí, prej to nějakej spešl lak, kterej drží na něčem tak hladkým jako je to vyleštěný.Prej to je nějakej spešl lak a procedůra :D
BOOST

#18 Příspěvek od BOOST »

Slid píše:Já jsem někde slyšel že to ještě přelakovávaj něčím, aby to vydrželo a nic tomu neškodilo, ale chtěli 4tis za láknutí, prej to nějakej spešl lak, kterej drží na něčem tak hladkým jako je to vyleštěný.Prej to je nějakej spešl lak a procedůra :D

Jo to je možný že to existuje, taky jsem o tom už slyšel, ale když se to lákne, tak to ztratí trochu lesk. A jak říkám, při správný údržbě s tím není problém a kdyžtak se použije ten Alu-magic a je to OK i bez laku a leskne se to víc.
Slid

#19 Příspěvek od Slid »

BOOST píše:
Slid píše:Já jsem někde slyšel že to ještě přelakovávaj něčím, aby to vydrželo a nic tomu neškodilo, ale chtěli 4tis za láknutí, prej to nějakej spešl lak, kterej drží na něčem tak hladkým jako je to vyleštěný.Prej to je nějakej spešl lak a procedůra :D

Jo to je možný že to existuje, taky jsem o tom už slyšel, ale když se to lákne, tak to ztratí trochu lesk. A jak říkám, při správný údržbě s tím není problém a kdyžtak se použije ten Alu-magic a je to OK i bez laku a leskne se to víc.

Jasně, já jen že sem otom něco slyšel.Ale Tvoje práce je fakt nádherná :!:
BOOST

#20 Příspěvek od BOOST »

Slid píše:Jasně, já jen že sem otom něco slyšel.Ale Tvoje práce je fakt nádherná :!:

Díky. 8) Já jsem spíš toho názoru, že kdo je línej a nestará se o auto, ať si koupí chromovaný kola a bude mít po starostech. :twisted: Teda jenom do tý doby, než to někde drbne a začne se mu to loupat.
Odpovědět