Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jakou barvu tahokovu ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny příznivce BMW. Koupil jsem si M5 nárazník. Mooc pěknej. A mám dotaz. Auto je černé ,takže i nárazník. Jakou byste dali barvu tahokovu? Koukal jsem,že nejčastější je k tmavému autu světlý tahokov. Mě napadlo ho hodit taky do černý. Nemáte někdo třeba fotku jak to vypadá? A zajímalo by mě ,jaký je váš názor.
-
- Kontaktovat uživatele:
DAVe píše:castro píše:světlej tahokov je podle mě tuzing jako prase... a ještě když to někdo cpe do ledvin...![]()
jj presne tak..svetlej tahokov se proste nehodi nikam.
nejvic me dostalo, ze tak vypada maska Bentley continental GT..... vzdycky kdyz ho potkam, tak me prvni napadne, co to je za tuzera

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:ja teda nemam rad tahokov obecne.. je tam nutnej? btw kdyz uz tak cernej, ale pocitej ze na jare ho budes lakovat znova..
Ten co tam má Charlito je (nevim jak se to jmenuje) "poněco". Neni to prostě jen nastříkanej kov ale je na tom něco jako gumoasfalt nebo něco podobnýho. (nevim k čemu bych to přirovnal) takže to eliminuje ty oprýskaný fleky od kamínků.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: