Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lambda poradte
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
simir píše:KDYZ ODPOJIM LAMDU ZVEDNU TIM O NECO KONE??CHCU AJ SKURVIT KAT ABY TO MELO LEPSI ZVUK.NAZORY . . .
odpojednim lamd skutecne nejakej ten minikun naskoci ale taky stoupne dost spotreba .... jo a vykurvenej kat je blbost protoze motor potrebuje nejakej zpetnej tlak pro spravny chod .. seriovy vejfuk je na to spocitanej dobre i s katem ... ale pokud ti jde hlavne o zvuk tak hura do toho !!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
Hozdic píše:To je ale píčovina.....odpojíš lambdu a auto ti začne škubat a pojede jako lenochod......Máme vyzkoušený už od modelu E30 děláme tyto pokusy. a je to blbost a nesmysl. Auto bez katu jo, ale bez lambdy ne!
Ale, ale, ale .... měl jsem na minulém autě odpojenou lambdu a nic neškubalo a jelo úplně normálně ... spotřeba vyšší, ale žádná trága. Že by to zvedlo výkon bych neřekl,, spíše naopak ....
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:Hozdic píše:To je ale píčovina.....odpojíš lambdu a auto ti začne škubat a pojede jako lenochod......Máme vyzkoušený už od modelu E30 děláme tyto pokusy. a je to blbost a nesmysl. Auto bez katu jo, ale bez lambdy ne!
Ale, ale, ale .... měl jsem na minulém autě odpojenou lambdu a nic neškubalo a jelo úplně normálně ... spotřeba vyšší, ale žádná trága. Že by to zvedlo výkon bych neřekl,, spíše naopak ....
au M52 328 az 7PS+
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
A nebo pokud´ ti jde o zvuk a máš 6ti-vál tak tam dej jen trubky...takovej zvuk si nikdy neslišel...M to kámoš na otevřený E30 2,7 a rambajs že když vedle něj stála M3 tak se málem rozsypala
Pak to je ale jen na sraz a domu....Takový Chorvatsko by si asi nerozdejchal..Ale přesně jak říká kolega lambdu tam musíš vždycky nechat. Jinak ti auto jede na nouzový režim...A vejfuk to je taky pěkná věda...né každej vejfuk ti ten výkon přidá...někdy taky naopak...

-
- Kontaktovat uživatele:
ti inzenyri se s tim neserou jen tak rpo nic za nic...me odpojeni lambdy podelalo volnobeh a kompletni spektrum otacek. praxe je takova ze jak rikaji auto v nouzovym rezimu se nenecha vytocit, takze ty kone ti stejne budou na pendrek, nemluve o spotrebe. a jestli chces zvuk, udelej do kat i vejfuku ze par direk a mas zvuk jak vysitej... nepotrebujes ani plechovky a napis JUST MARRIED...
-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:Hozdic píše:To je ale píčovina.....odpojíš lambdu a auto ti začne škubat a pojede jako lenochod......Máme vyzkoušený už od modelu E30 děláme tyto pokusy. a je to blbost a nesmysl. Auto bez katu jo, ale bez lambdy ne!
Me se ted odpojil sam od sebe kabel od lambdy... zjistil sem to tak ze jedu a nejednou auto priseslapnuti plynu zacalo skubat jak swine, spotreba nehorazne stoupla. Nevedel sem cim to je, az do te doby nez sem se podival pod auto a uvidil ten kabel jak visi. Po pripojeni kabelu, se to zlepsilo, ale uplne to skubat neprestalo, problem je v tom ze kdyz vypadl ten kabel, tak v ridice jednotce naskocila chyba a po pripojeni tam zustala. Takze ted shanim nekoho kdo by mi napojil RJ na komp a tu chybu odsrtanil. Do autecu se mi to davat moc nechce, to bude urcite velka palka.... Takze doporucuju lambdu neodpojovat... ale jak tak koukam uz se stalo
-
- Kontaktovat uživatele:
Me se ted odpojil sam od sebe kabel od lambdy... zjistil sem to tak ze jedu a nejednou auto pri seslapnuti plynu zacalo skubat jak swine, spotreba nehorazne stoupla. Nevedel sem cim to je, az do te doby nez sem se podival pod auto a uviděl ten kabel jak visi. Po pripojeni kabelu, se to zlepsilo, ale uplne to skubat neprestalo, problem je v tom ze kdyz vypadl ten kabel, tak v ridice jednotce naskocila chyba a po pripojeni tam zustala. Takze ted shanim nekoho kdo by mi napojil RJ na komp a tu chybu odsrtanil. Do autecu se mi to davat moc nechce, to bude urcite velka palka.... Takze doporucuju lambdu neodpojovat... ale jak tak koukam uz se stalo
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
EsoRimr píše:Hmm, sem neprošel dovozovou technickou kvuli Lambáde. Že já vul sem si tak veřil a neuplatil sem to hned.![]()
Sry že se seru do tematu, ale kolik me bude ta sonda stát nová do 525i 24v r.v.94 aspon cca? dik
jsem na tom uplně stejně

Prodávají se i v ELITU kde je snadný dostat slevičku...