Ely píše:Už to tady nemůžu číst aniž bych se vyjádřil...... mně zase příjde docela trapný že má 100 000 lidí černou E36ku v tom nějákej ten motor z palety a všichni ty samí kola všichni ty samí M3 lišty všichni ty samí plasty ty samý volanty řadičky budíky..... hrůza..... BMW je značka luxusu ale taky supersportů(z nichž tuning pochází)..... stejně tak jako se někomu nelíbí že toho bavoráka tuní tak se stejně tomu tunerovi nelíbí jak jezdíte se vším v sérii......myslím že je xkrát pohodlnější SPARCO skořepiny volant od MOMO než sériový sicny a naprosto otřesný volanty......a stejně tak je hezčí dvojitej lak nebo chameleon nebo airbrush než vaše velice často používaná schwarz......
Já bych se tady nerad někoho dotknul.....ale prostě házet to všechno na jednu hromadu a jenom protože mám názor že BMW by mělo být v sérii neuznat někomu komu se to opravdu povedlo a dal si s tím strašně moc práce mi přijde jednak nespravedlivý a jednak jako DMNCe......
tuning-ladění nastavování seřizování...co mi pomůže křídlo nad střechu?? a co nejmasivnější a nejkrutější přední lamino nárazník??

tuning uznávám, ale pouze funkční---tzn.-podvozek, motor a ne co nejvic plastovejch a lamino sraček, rádoby chromovych udělátek apod?