Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
strobáč na mlhovky
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
BLOOR píše:Napadlo mě vyměnit zárovky na mlhovkách za bílý ledky a zapojit se stroboskopem, ale s většíma kondíkama ať to tak rychle nebliká. Podobný jako měl Walker Texys Rangersale pomalejší blikání a v mlhovkách. Co vy na to? Má někdo schéma a seznam součástek, nebo se to dá někde koupit už hotový??
No je to sice trošku tuzing, ale na bejvalym autě jsem koupil klasický strobáče, výbojky a makalo to v poho, cena cca 150kč, byly tam i ruzný návleky, jako barvy a rychlost záblesku jsi řídil potákem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
BLOOR píše:Napadlo mě vyměnit zárovky na mlhovkách za bílý ledky a zapojit se stroboskopem, ale s většíma kondíkama ať to tak rychle nebliká. Podobný jako měl Walker Texys Rangersale pomalejší blikání a v mlhovkách. Co vy na to? Má někdo schéma a seznam součástek, nebo se to dá někde koupit už hotový??
Ted se na to chystam, strobace uz mam koupeny, jen to chce cas a namontovat to tam...zatim jsme to s kamosem jen zkouseli a vypada to dobre, hlavne za sera

-
- Kontaktovat uživatele:
Stepper píše:BLOOR píše:Napadlo mě vyměnit zárovky na mlhovkách za bílý ledky a zapojit se stroboskopem, ale s většíma kondíkama ať to tak rychle nebliká. Podobný jako měl Walker Texys Rangersale pomalejší blikání a v mlhovkách. Co vy na to? Má někdo schéma a seznam součástek, nebo se to dá někde koupit už hotový??
Ted se na to chystam, strobace uz mam koupeny, jen to chce cas a namontovat to tam...zatim jsme to s kamosem jen zkouseli a vypada to dobre, hlavne za sera
To věřim že to vypadá dobře, proto do toho jdu, pošli fotky až to budeš mít hotový. Já sem si objednal strobáče a přijdou mi tak za 10 dní

-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman píše:BLOOR píše:To schéma vypadá pěkně, ale škoda, že to bude blikat všechno stejně, já potřebuju střídavě. Díky za snahu.
Jinak nepotřebuju pořádnej záblesk, stačí mi když to bude vidět
kup ty co ja, za cca 1300 kc a tam mas nekolik modu a je to videt i ve dne

mám je namontovaný, ale dneska budu teprv dělat foto, chtělo by to spíš video, pokusim se.
- Storm
Stroboskopy ano, možná se to nněkomu nelíbí ale jsem pro, několikrát se mi stalo a to dost často, že letím co to dá ( 250 km/h, víc mi to bohužel nejede ) a nějaky trouba předemnou se mi nasere do rychlého pruhu, nejčastěji ženské nebo tupci ve favoritech, když pustím strobáče tak se mi to nestalo ani jednou, používám dvě sady značky type-R, jsou asi nejlepší, jednu sadu mám pravá mlha a levá dálková, druhou sadu levá mlha a pravá dálková, potkávací jsou xenony, je k tomu kvalitní ovládací modul takže výsledné blikání je naprosto luxusní, intenzita záblesku je více než dostačující, za tmy to ani nepouštím, když to zjednoduším Wolker by mohl tiše závidět.
-
- Kontaktovat uživatele:
osobně sem dával do ex.Octavie strobáče za pár korun co sem dostal a červený,protože sem měl červený podsvícení, a dal sem to přímo do světlometů, regulátor rychlosti blikání tam byl ale po jednom dnu efektního blikání to odešlo...vim že nejsem sám komu to přestalo blikat hned druhý den,takže bych doporučil koupit kvalitnější a dražší...
Ac nejsem priznivce nakejch stroboskopu,ledek neonu a podobnejch serepetiček.
Tohle se mi celkem lidi a zda originalni
Slovenskej kolega..
SK 328 "SAFETY CAR"
- ke konci to bude pekne videt
http://bmw.namieru.com/ko2.wmv
Tohle se mi celkem lidi a zda originalni

Slovenskej kolega..
SK 328 "SAFETY CAR"

http://bmw.namieru.com/ko2.wmv
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Storm píše:Stroboskopy ano, možná se to nněkomu nelíbí ale jsem pro, několikrát se mi stalo a to dost často, že letím co to dá ( 250 km/h, víc mi to bohužel nejede ) a nějaky trouba předemnou se mi nasere do rychlého pruhu, nejčastěji ženské nebo tupci ve favoritech, když pustím strobáče tak se mi to nestalo ani jednou, používám dvě sady značky type-R, jsou asi nejlepší, jednu sadu mám pravá mlha a levá dálková, druhou sadu levá mlha a pravá dálková, potkávací jsou xenony, je k tomu kvalitní ovládací modul takže výsledné blikání je naprosto luxusní, intenzita záblesku je více než dostačující, za tmy to ani nepouštím, když to zjednoduším Wolker by mohl tiše závidět.
250km/h???? A nějaký trouba co jede 130 se ti nasere do pruhu? Si dej rovnou modrý maják na střechu. Víc takových jako si ty

marthyn píše:Storm píše:Stroboskopy ano, možná se to nněkomu nelíbí ale jsem pro, několikrát se mi stalo a to dost často, že letím co to dá ( 250 km/h, víc mi to bohužel nejede ) a nějaky trouba předemnou se mi nasere do rychlého pruhu, nejčastěji ženské nebo tupci ve favoritech, když pustím strobáče tak se mi to nestalo ani jednou, používám dvě sady značky type-R, jsou asi nejlepší, jednu sadu mám pravá mlha a levá dálková, druhou sadu levá mlha a pravá dálková, potkávací jsou xenony, je k tomu kvalitní ovládací modul takže výsledné blikání je naprosto luxusní, intenzita záblesku je více než dostačující, za tmy to ani nepouštím, když to zjednoduším Wolker by mohl tiše závidět.
250km/h???? A nějaký trouba co jede 130 se ti nasere do pruhu? Si dej rovnou modrý maják na střechu. Víc takových jako si tyJeště, že ti to víc jak 250 nejede.....
blablabla někdo asi závidí