chip se vyplati u preplnovach vozu kde poznatek z cipu je hodne znatelny.U atmsfery to neni nijak pocititelny pocit.....a za 12tis nejakych treba 10 az 15 koni?to radsi vyhodim pani mamu a pojede mi to stejne
error-motohanz píše:slysel jsem ze jsou dobry http://www.abctuning.cz prijedou a udelaj na miste a ceny slusny....ale je lepsi se na to asi vykaslat....
někde na netu jsem našel reportáž o ABC tuningu!
Načipujou ti auto a pak stím 10 000km musíš jezdit s lehkou nohou na plynu!
Kluci to dali na brzdu a nic!
Žádný čip-tuning!
Obyč zlodějina!!!!
CHIP do E39, 530da. Mám jasno Diesel technik nabo Kelleners sport. Proč, ale jeden je za 7 500Kč (4 500Kč s členskou kartou) a druhý za 35 000Kč (30 000Kč s ČK). Nevíte v čem a proč je takový rozdíl? Dal bych přednost Kelleners sport, ale ta cena je o víc než 600% vyšší! Myslíte, že to pojede i o 600% rychleji ?? Můžete mi poradit? Díky
Merlin
Merlin píše:CHIP do E39, 530da. Mám jasno Diesel technik nabo Kelleners sport. Proč, ale jeden je za 7 500Kč (4 500Kč s členskou kartou) a druhý za 35 000Kč (30 000Kč s ČK). Nevíte v čem a proč je takový rozdíl? Dal bych přednost Kelleners sport, ale ta cena je o víc než 600% vyšší! Myslíte, že to pojede i o 600% rychleji ?? Můžete mi poradit? Díky Merlin
čip od diesel techniku se ti na diagnostice vymaže, čip od Kelleners ne.
Premyslel jsem o 328i ale zas o tolik silnejsi nez mam tohle neni a navic mi uz sem za ten pul rok vychytal a je na nem spousta novych dilu, tak o prodeji zatim ani neuvazuju...no nej by samozrejme byla M3...ale to uz je cenove zase trochu jinde Takze nevim, nynejsi vykon mi samozrejme plne staci, ale nejakej ten konik navic se preci hodi vzdycky...ale spis mam strach aby se po uprave chipu neudelalo vice skody nez uzitku
error-motohanz píše:slysel jsem ze jsou dobry http://www.abctuning.cz prijedou a udelaj na miste a ceny slusny....ale je lepsi se na to asi vykaslat....
Tak abc tuning jsou pry nejhorsi "chiptuneri" v republice..) trosku zagoogluj uvidis co tu vyjede stiznosti a dojebanych aut
teda tady se chce nekdo pomstit ABC a bitpower se vyhnout velkym obloukem..staci google a uvidite jejich reference
mám chip od bit power a sama chvala i ostatni kamaradi jsi nestezuji a kdyby nahodou tak vse daji doporadku a zadarmo! a cena? zadarmo to nikdo delat fakt nedube!