Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problem - Odskoky

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Iceman

#1 Příspěvek od Iceman »

zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

každé auto co má odskoky má tak mít namontované někde schované + a - kde stačí připojit jen zdroj a hotovo
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od zavarenec »

Iceman píše:zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?

Tohle se stalo bratrovy na e36 když neměl kliky. Sundali jsme ledvinu, pod ní otevřeli kapotu a vyměnili baterku :lol: Nejsi náhodou novej majitel té červené, zavařené e36 ?
Iceman

#4 Příspěvek od Iceman »

zavarenec píše:
Iceman píše:zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?

Tohle se stalo bratrovy na e36 když neměl kliky. Sundali jsme ledvinu, pod ní otevřeli kapotu a vyměnili baterku :lol: Nejsi náhodou novej majitel té červené, zavařené e36 ?

jjj koupil sem ji v řijnu od jednoho kluka z moravske třebové. diky za radu, zkusim sundat tu ledvinku a otevřít to.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Leveler »

Kámoš si zabouchl klíče v autě a tak volalal poliše a oni mu na to myslím zavolali nákýho týpka co mu to vyháčkoval takže i takle by to možná šlo přinejhorším udělat.
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

Já bych zkusil zvednout auto a zespodu se dostat na altik kam bych se připojil druhou baterkou, u většiny aut to takhle jde.
Odpovědět