Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem - Odskoky
zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?
Iceman píše:zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?
Tohle se stalo bratrovy na e36 když neměl kliky. Sundali jsme ledvinu, pod ní otevřeli kapotu a vyměnili baterku

zavarenec píše:Iceman píše:zdravim. mam na BMW E36 odskoky. samozřejmě tim pádem i všecky kliky zavařené. ale tedka mam problem s tim, že se mi vyštavila baterka natolik, že ani nepohne odskokama. jen to tak lehce cvakne, a nic. . .ještě se mi to nikdy nestalo že by baterka umřela natolik že by neodemkla dveře. no ale stalo se, a nedostanu se do auta. co ted? u škodky bych sundal těsnění kolem oken a odemkl drátkem. ale tohle neni stodvacka že? nevim jesi by to šlo a nechci odlepovat těsněni zbytečně. nevite někdo jak nato?
Tohle se stalo bratrovy na e36 když neměl kliky. Sundali jsme ledvinu, pod ní otevřeli kapotu a vyměnili baterkuNejsi náhodou novej majitel té červené, zavařené e36 ?
jjj koupil sem ji v řijnu od jednoho kluka z moravske třebové. diky za radu, zkusim sundat tu ledvinku a otevřít to.