Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kapota
-
-
-
-
-
vonderka píše:motokarista píše:ja tuning neodsuzuju jen musi byt dobre udelany, zadny prehnany veci, zdravim vsetinsko
vis ono kazdy ma jiny styl a kazdemu se libi uplne neco jineho nekomu to a nekomu to....
Jo to jasné ale nelíbí se mi když tu někdo odsuzuje lidi za to že se jim líbí něco jiného a dávají jim to jasně na vědomí.Teť zrovna nemyslím debatu na téma kapota

Přesně tak, já teda tuning moc nemusím zvlášt takový ten ,,extrémní" ale určitě bych to neodsuzoval, je to o snaze se odlišit! To chcete mít všichni Mpaket a max AE? Všechny auta stejný jen proto že by vám to znalci BMW pomluvili? Myslím že je každého věc co si na auto na.ere, hlavně že se to pak líbí jemu samotnému, takže decent tuning klidněchitos píše:vonderka píše:motokarista píše:ja tuning neodsuzuju jen musi byt dobre udelany, zadny prehnany veci, zdravim vsetinsko
vis ono kazdy ma jiny styl a kazdemu se libi uplne neco jineho nekomu to a nekomu to....
Jo to jasné ale nelíbí se mi když tu někdo odsuzuje lidi za to že se jim líbí něco jiného a dávají jim to jasně na vědomí.Teť zrovna nemyslím debatu na téma kapota

eee ja tuning odsuzovat nechci:) je to presne tak kazdy ma svuj nazor.. nikdy nikomu nic nechci cpat ze je to hnus apod. jen opravdu nekdy nechapu co je clovek schopnej naplacat na auto nebo jakou diru kde udela:)) nebo si pretahnout prdni kapotu az pod kola
popripade mit predni spoiler kterej auto prodlouzi o pul metru. popripade kridlo o velikosti snowboardoveho prkna s pritlakem 0,1%
P.S. nepocítam prvky alpina, AC schnitzer:)

P.S. nepocítam prvky alpina, AC schnitzer:)
-
-
- Kontaktovat uživatele: