Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co je lepší Billstein nebo KW či KONI
cau mam na e36cupe vyskove stavitelnej podvozek kw vepredu i vzadu varianta1 a muzu ti rict ze mazec kw to je spicka nic lepsiho uz neni vyhradni dovozce je r.senkyr uz jsem si u neho nechaval delat i repas a sam to ma na svych zavodnich m3 a rikam kdyz koupis KW tak neprohloupis!opravdu se za kvalitu vyplati priplatit!naky weitec,supersprint atd podvozky to sou sracky! tam kde jini budou v zatackach brzdit ty budes slapat na plyn 

-
Diablo330Ci píše:Ja myslel ze KW je vlastne Koni?Nekde jsem cetl ze ma jeho vnitrnosti!Jinak mam H R nastavenej a uz rok je to ok!
mam na aute KW v2 a tusim ze koni pro ne delaj dle jejich specifikace tlumice .. takze Koni se nerovna KW, je to uplne neco jinyho .. Podvozek funguje na dobrym asfaltu skvele, alespon podle moji rozlisovaci schopnosti. Na Prahu trosku tvrdej a na horsich silnicich treti tridy uz odskakuje. Myslim ze jeho cena je u Senkyre neco malo prez 40k. ja to zkombinoval jeste s hornim stavitelnym ulozenim a vyslo me to na cca 52k. Spolu s malym volantem to vyrazne zlepsilo muj kontakt s tim co se deje na silnici s autem. Da se doporucit ale pohodli si uplne neuzijes.
já uvažuju o kw pevnym podvozku...... zrovna vcera jsme ale zacli davat na auto nejaky tlumice....ani už nevim jak se jmenujou...
Jsou nový a žlutý tak doufam že alespon nějak budou fungovat. Je to stejně jen takové řešení na rychlo protože ty sportovní sachs co tam byli jsou dávno vyteklí a na pružinach od eimbach se s tim nedalo jezdit. Zadek už máme hotovej a ted jdem dělat předek........ Odpoledne už budou na světě první dojmy....... Každopádně to bude lepší než předtim a musim říct že ten zadek je teda brutal tvrdej protože jsme hopsali 2 v kufru a to auto se hejbalo asi jen o 4 cm
Jen mě trošku zarazilo že když se ten zadek vrací nahoru tak neleze pomalu jako jsem to někde viděl,ale vrátí se docela rychle tak nevim jestli to budou nefalšovaný sportovní tlumiče. Co myslíte?

-
- Kontaktovat uživatele:
cetronix píše:Jak byste to viděli s e46 touring.. chtěl bych něco stabilnějšího, ale zase ne abych škrábal o zem a vytřásl si duši. Nějaký kompromis při zachování komfortu. Jde to vůbec? Díky
ja jsem dal KW, pevnej, a je to stabilnejsi o dost a komfort uz sice neni co byval, ale porad je to dost komfortni na denni jezdeni, nebo dej jen pruziny, treba weitec nejsou spatny...