Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadni svetla e34

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
EsoRimr

#1 Příspěvek od EsoRimr »

Zajimalo by me, jestli nekdo nevite, kde sehnat zadni svetla na e34 se zatmavenym blinkrem, jinak vsecko červeny. S čirym blinkrem je ma kazdej krám , ale když sem videl se zatmavenejma blinkrama, tak jenom proto že si to nekdo sřiknul. I ja je mel od bejvalyho majitele střikly, ale už to slezlo dolu. Moc po nich touzim, tak snad se to da vubec sehnat. :?
kavanda

#2 Příspěvek od kavanda »

ano dají se sehnat, ale jen na e-bay

zkoušel jsem to v ČR,sehnal jsem jeden e-shop,ale po objednání mi bylo sděleno,že jim byla odebrána homologace ........ tak nic

tak mám teď čirý ..... je to tedy krám
EsoRimr

#3 Příspěvek od EsoRimr »

kavanda píše:tak mám teď čirý ..... je to tedy krám
Taky se mi ty čirý nelibej, radsi necham seriovky. dik za info, ale na ebay musis mit ucet vid? nejak moc tomu ebay nefandim, radsi z ruky do ruky kramek :)
Storm

#4 Příspěvek od Storm »

Jo máš pravdu, na ebay musíš mít mít účet, ale bát se toho nemusíš, navíc každý registrovaný tam má své reference, které mu dávají lidé, se kterýma obchodoval.

Kavando, čiré zadní lampy jsou překrásné, je to navíc otázka vkusu, každý ho má jiný, to je jasné, letos si je taky dopřeju, takže tady budou krámy dva !
EsoRimr

#5 Příspěvek od EsoRimr »

Storm píše:Kavando, čiré zadní lampy jsou překrásné, je to navíc otázka vkusu, každý ho má jiný, to je jasné, letos si je taky dopřeju, takže tady budou krámy dva !

Je to vec vkusu, to jasne. No ale musim uznat ze na ty stribrny e34 co mas v avataru vypadaj dobre :wink: ale na cernou bych radsi ty zatmaveny
Storm

#6 Příspěvek od Storm »

EsoRimr píše:
Storm píše:Kavando, čiré zadní lampy jsou překrásné, je to navíc otázka vkusu, každý ho má jiný, to je jasné, letos si je taky dopřeju, takže tady budou krámy dva !

Je to vec vkusu, to jasne. No ale musim uznat ze na ty stribrny e34 co mas v avataru vypadaj dobre :wink: ale na cernou bych radsi ty zatmaveny

Teď si to napsal dobře, kamarád má černou, nově nalakovanou 535 a na jeho káře vypadají ty zatmavené co popisuješ, respektive tmavé lampy z M5, velice dobře ! Líp, než ty moje, ale zdůrazňuji, na černém autě :D
sominek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sominek »

před rokem a půl jsem dělal lak na svojí e34 a taky mě napadlo že by to chtělo černý blinkry k černýmu autu... jestli říkáš že ti stekly tak je skus vytahnout a rozdělat a stříkni je zevnitř... ale jen z lehka aby bylo taky vidět když odbočuješ :lol:
kavanda

#8 Příspěvek od kavanda »

mě ty čirý přijdou jak od výroby :lol:
Přílohy
tuzingzadek.jpg
tuzingzadek.jpg (43.06 KiB) Zobrazeno 2756 x
EsoRimr

#9 Příspěvek od EsoRimr »

sominek píše:před rokem a půl jsem dělal lak na svojí e34 a taky mě napadlo že by to chtělo černý blinkry k černýmu autu... jestli říkáš že ti stekly tak je skus vytahnout a rozdělat a stříkni je zevnitř... ale jen z lehka aby bylo taky vidět když odbočuješ :lol:

Dik za nápad, ale bohužel už nejsem majitel BMW. tady si to mužeš přečíst .

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
sominek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od sominek »

EsoRimr píše:
sominek píše:před rokem a půl jsem dělal lak na svojí e34 a taky mě napadlo že by to chtělo černý blinkry k černýmu autu... jestli říkáš že ti stekly tak je skus vytahnout a rozdělat a stříkni je zevnitř... ale jen z lehka aby bylo taky vidět když odbočuješ :lol:

Dik za nápad, ale bohužel už nejsem majitel BMW. tady si to mužeš přečíst .

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=

jaj... ty vole škoda auta no ale bud rád že žádný zranění...
Odpovědět