elektrik píše:marthyn píše:Storm píše:Stroboskopy ano, možná se to nněkomu nelíbí ale jsem pro, několikrát se mi stalo a to dost často, že letím co to dá ( 250 km/h, víc mi to bohužel nejede ) a nějaky trouba předemnou se mi nasere do rychlého pruhu, nejčastěji ženské nebo tupci ve favoritech, když pustím strobáče tak se mi to nestalo ani jednou, používám dvě sady značky type-R, jsou asi nejlepší, jednu sadu mám pravá mlha a levá dálková, druhou sadu levá mlha a pravá dálková, potkávací jsou xenony, je k tomu kvalitní ovládací modul takže výsledné blikání je naprosto luxusní, intenzita záblesku je více než dostačující, za tmy to ani nepouštím, když to zjednoduším Wolker by mohl tiše závidět.
250km/h???? A nějaký trouba co jede 130 se ti nasere do pruhu? Si dej rovnou modrý maják na střechu. Víc takových jako si tyJeště, že ti to víc jak 250 nejede.....
blablabla někdo asi závidí
a co závidět? jezdit jak hovádko 250...řekni kde u nás v republice se dá jet takhle rychle bezpečně??? jakože mysli si co chceš...ale pokud někdo tady háže ramena tím, že tu píše, že dost často letí 250...tak to na mě osobně moc dojem nedělá...takže tohle vlezdoprdelkovství, bo co tu nacvičuješ s tím tvým přiblblým příspěvkem a úžasně mocným smajlem mě docela rozesmálo, bo mi to připadá jak chování malého děcka