Jestli ten chip měkdo má, tak by mně docela zajímal aspoň subjektívní dojem, navýšení o 40 HP a 80 Nm se mi přece jenom zdá z říše fantazie, renomovaní zahraniční úpravci garantují navýšení v řádech 5 - 7 %, Fugo má v tom pravdu.
Takže jestli ho někdo má, budu rád za více info
ja ho mam a bol som na brzde ale s automatom je to trosku problem nie kazdy ho vie zmerat lebo im vzdy podradi. Ale ten narast vykomu je teda neni noc ak vobec znatelny. Ale obmedzovac maximalky je von ako som uz pisal a aj otacky toci o nieco viac povodne okolo 6500 a teraz 7000 ale pri automate mi to je jedno lebo prevodovka preradi aj tak skor akurat na 5prevod. stupni to ma zmisel ak ovsem nepouzivam manualne preradovanie ale to je zbytocne. Ale porovnam to na sprinte s chalanom s ktorim viem presne ako koncime tak potom napisem
měření výkonu s automatem není až takový problém pokud má automat M režim, pak se tam dá přímý převod což u mě je 3 a u tebe asi 4 a automat nepodřadí a ani nepřeřadí výš.
Tak mně kluci vrtá hlavou, proč chcete zrušit omezovač rychlosti ? Proč to chci já ? K tomu jsem se už veřejně několikrát přiznal, chci to skusit, ve stylu M5, Alpina, 300 Km/h, jestli ovšem bude kde , proč vy ?
Nebo proč lidi chipujou, upravujou, zvedají výkony svých motorů ? Je to vážně jenom proto, aby zrychlili mezi padesátkou a stotřicítkou ?
Možná je to OT, snad jsem mněl udělat tomuto tématu samostatný topic.
Protože na 250km/h se dostane i Golf GTI! Samozřejmně že člověk musí jet tak aby to zvládnul, ale opravdu mě naštve že tachometr v pohodě dojede na 260 a pak se zastaví. Stejně jako 530i!!
moje max. ještě bez přeplňování byla 260km/h, samozřejmě po rovině. Pak byla zatáčka a tak jsem nechtěl riskovat, bylo to v 6 hod ráno v sobotu na prázdné dálnici.
Já nechci dát peníze za to ,že můžu vykládat jak nemá moje auto omezovač!! 250 v dnešní době neni žádná rychlost. 99.9% lidí někdy zkoušelo max. svýho BMW. Jet 250 a víc samozřejmně!!, ale pouze na volný dálnici (nebo rovný okresce). Jezdím Praha- Rozvadov a jsou místa, kdy jde jet bez problémů i více a provoz je nulovej max 1 kamion.