Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Leštění alu kol a věcí
preca píše:Co by na tom kole udělal lak?
Kdyby se vyleštilo a nalakovalo?
Pokud se to zalakuje přímo lakem určeným na leštěná kola (tuším, že ho prodává BBS) a udělá to někdo kdo to umí, tak to neudělá skoro nic. I když lesk to trošku ztratí a časem to bude podle mě horší a horší. Přesně nevím, nemám s tím zkušenost, cokoliv jsem leštil, tak jsem nic nezalakovával a vyleštěný povrch při dobré údržbě vydrží dlouho, pokud na něj nepřijde chemie a sůl.
macam3 píše:Mam přesně ty BROCKy co maš na začatku,akorat 8.5 a 10palcu,kolik asi kaček bych si měl připravit? a jak zhruba dlouho by to trvalo.díkec
Ty Brocky na začátku jsou taky 8.5 a 10x17. Pokud je chceš takhle celoleštěný, tak si je nech vyleštit strojně, je to rychlejší a finančně zhruba na stejno, takže se mrkni na:
http://www.lestimekola.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
dal jsem se taky do leštění svých kol
ale potřeboval bych poradit jak nebo čím nejlépe sundat z kola ten původní lak
dělal jsem to barvožroutem myslím že P 05,máte někdo lepší nápad
a ještě jak docílit zrcadlovýho lesku...jedu to nejdřív hnědou pastou na Al a pak mám ještě bílou,ale ta je tvrdá jak pes...jak tu používat???díky za případné rady
klidně i přes SZ

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
použij odstraňovač starých nátěrů a potom smirky pod vodou od 600 až 2000 a potom hnědou a modrou pastu, ale můžu ti říct, že to není sranda to vyleštit
budeš to mít smirkem do matna a potom hnědou pastou natřít kolo a vrtačkou s kotoučkem leštit a leštit, ale jak přeženeš otáčky, tak pálíš pastu, nakonec jiný kotouček a modrou to samý, modrá se nejlíp nanáší na kotouček a potom leštíš
celkově docela porod
budeš to mít smirkem do matna a potom hnědou pastou natřít kolo a vrtačkou s kotoučkem leštit a leštit, ale jak přeženeš otáčky, tak pálíš pastu, nakonec jiný kotouček a modrou to samý, modrá se nejlíp nanáší na kotouček a potom leštíš
celkově docela porod