Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Leštění alu kol a věcí

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od dzonnek »

Ach!! ty borbety jsou naprosto užasné a presně tyhle mám na svém autě. Jaká by byla cena z nich udělat to co je na tech fotkách??
BOOST

#62 Příspěvek od BOOST »

Tak tu máme další Borbetky Áčka, tentokrát o palec vetší a užší. :twisted:
Stav před mojí péčí, povrch dost poškrábaný od šmirglu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a hotovo:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
preca

#63 Příspěvek od preca »

Co by na tom kole udělal lak?
Kdyby se vyleštilo a nalakovalo?
BOOST

#64 Příspěvek od BOOST »

preca píše:Co by na tom kole udělal lak?
Kdyby se vyleštilo a nalakovalo?

Pokud se to zalakuje přímo lakem určeným na leštěná kola (tuším, že ho prodává BBS) a udělá to někdo kdo to umí, tak to neudělá skoro nic. I když lesk to trošku ztratí a časem to bude podle mě horší a horší. Přesně nevím, nemám s tím zkušenost, cokoliv jsem leštil, tak jsem nic nezalakovával a vyleštěný povrch při dobré údržbě vydrží dlouho, pokud na něj nepřijde chemie a sůl.
macam3
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od macam3 »

Mam přesně ty BROCKy co maš na začatku,akorat 8.5 a 10palcu,kolik asi kaček bych si měl připravit? a jak zhruba dlouho by to trvalo.díkec :roll:
BOOST

#66 Příspěvek od BOOST »

macam3 píše:Mam přesně ty BROCKy co maš na začatku,akorat 8.5 a 10palcu,kolik asi kaček bych si měl připravit? a jak zhruba dlouho by to trvalo.díkec :roll:

Ty Brocky na začátku jsou taky 8.5 a 10x17. Pokud je chceš takhle celoleštěný, tak si je nech vyleštit strojně, je to rychlejší a finančně zhruba na stejno, takže se mrkni na:
http://www.lestimekola.cz
macam3
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od macam3 »

dik 8)
Duri
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Duri »

chcem cez zimu udelat malú úpravu z klasických paketu neco takéto samozrejme šrouby si odmysli. jde mi jen o límec kola bych dal lakovat kamarádovi. chtel bych vedet cenovku za kolo.klidne aj SZ ďakujem Ďuri
Přílohy
750cc7d9_983.jpeg
750cc7d9_983.jpeg (45.43 KiB) Zobrazeno 2463 x
tommyswobi
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od tommyswobi »

dal jsem se taky do leštění svých kol :D ale potřeboval bych poradit jak nebo čím nejlépe sundat z kola ten původní lak :?: :?: dělal jsem to barvožroutem myslím že P 05,máte někdo lepší nápad :?: :?: :D a ještě jak docílit zrcadlovýho lesku...jedu to nejdřív hnědou pastou na Al a pak mám ještě bílou,ale ta je tvrdá jak pes...jak tu používat???díky za případné rady :D klidně i přes SZ
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Brátn Moderátor »

použij odstraňovač starých nátěrů a potom smirky pod vodou od 600 až 2000 a potom hnědou a modrou pastu, ale můžu ti říct, že to není sranda to vyleštit
budeš to mít smirkem do matna a potom hnědou pastou natřít kolo a vrtačkou s kotoučkem leštit a leštit, ale jak přeženeš otáčky, tak pálíš pastu, nakonec jiný kotouček a modrou to samý, modrá se nejlíp nanáší na kotouček a potom leštíš
celkově docela porod
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Odpovědět