Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

koncovky výfuku

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
cetronix

#1 Příspěvek od cetronix »

poraďte! :idea:
chci dát nějakou koncovku výfuku (jen koncovku, s tlumičem jsme kamarádi) namísto té zahlé trubky.. jakou byste tam viděli? odkazy, obrázky atp.
myslím to vážně a nevím co by tam mohlo být fajn a nebylo to tuzérské ani alá 330i (chci jednoduchou ne dvojitou).. něco decentního :D
díky
316M1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od 316M1 »

cetronix píše:poraďte! :idea:
chci dát nějakou koncovku výfuku (jen koncovku, s tlumičem jsme kamarádi) namísto té zahlé trubky.. jakou byste tam viděli? odkazy, obrázky atp.
myslím to vážně a nevím co by tam mohlo být fajn a nebylo to tuzérské ani alá 330i (chci jednoduchou ne dvojitou).. něco decentního :D
díky

Ahoj ptal jsem se kamaráde, který je automechanik a zastává stejný názor jako já, že tuning je k ničemu je to jenom na krásu, ale stojí to prachy a ničí auto. Viz. koncovky na výfuk, myslíš si, že výrobce tam dal špatný výfuk, že to tím zlepšíš????Ne ne ba naopak ztratíš tím výkon a částečně se ničí motor.Myslím si, že tuning je dobrý ve vnitřku, ale když si budu kupovat uato tak jedin bez tuningu jelikož bych chtěl originál, ten je vždy dražší a každý si ho koupí.
cetronix

#3 Příspěvek od cetronix »

proboha pořád poslouchám to stejný.. nechci tuning alá Golf IV.. na autě je až na AE a AUX vstup vše original a tak to taky zůstane! Neříkej mi, že když vyměním kousek trubky za jiný kousek trubky, že ztratím výkon a vyřídím motor - na tlumič šahat nechci a nebudu - jde mi jen o K O N C O V K U a nejlépe jestli existuje něco originálního nebo nejhůř něco tomu hodně podobnýho (koncovka 123d)
316M1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od 316M1 »

cetronix píše:proboha pořád poslouchám to stejný.. nechci tuning alá Golf IV.. na autě je až na AE a AUX vstup vše original a tak to taky zůstane! Neříkej mi, že když vyměním kousek trubky za jiný kousek trubky, že ztratím výkon a vyřídím motor - na tlumič šahat nechci a nebudu - jde mi jen o K O N C O V K U a nejlépe jestli existuje něco originálního nebo nejhůř něco tomu hodně podobnýho (koncovka 123d)

koukni na nějaké tuningové firmy, které se tímm zabývají, ale já osobně bych to tam nedával je to zbytečný.
316M1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 316M1 »

316M1 píše:
cetronix píše:proboha pořád poslouchám to stejný.. nechci tuning alá Golf IV.. na autě je až na AE a AUX vstup vše original a tak to taky zůstane! Neříkej mi, že když vyměním kousek trubky za jiný kousek trubky, že ztratím výkon a vyřídím motor - na tlumič šahat nechci a nebudu - jde mi jen o K O N C O V K U a nejlépe jestli existuje něco originálního nebo nejhůř něco tomu hodně podobnýho (koncovka 123d)

koukni na nějaké tuningové firmy, které se tímm zabývají, ale já osobně bych to tam nedával je to zbytečný.

zbytečný je to asi pro nové auta, ale pod rok 99 si myslím osobně, že je to velice dobré.
motokarista

#6 Příspěvek od motokarista »

316M1 píše:
316M1 píše:

zbytečný je to asi pro nové auta, ale pod rok 99 si myslím osobně, že je to velice dobré.

nikdo se te ale neptal na tvuj nazor ale chtel poradit odkaz na nejakou peknou koncovku, bla bla bla vse original a vetsina je jako tepli bratri-m packet sem tam nekdo AE a mracitka, uznavate jen to co se libi vam a kazdemu vnucujete svuj nazor!!! taky nejsem pro nejake bastleni ale kdyz nekdo si s tim pohraje a napriklad jak se bavime udela jinou koncovku treba nerezovou ktera je pekne zapustena tak je to jedine k lepsimu
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ELiLOBO »

co tohle: ? :)
Přílohy
johnson.jpg
johnson.jpg (40.52 KiB) Zobrazeno 3902 x
cetronix

#9 Příspěvek od cetronix »

pouvažuju :lol:
316M1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od 316M1 »

ELiLOBO píše:co tohle: ? :)

NO tohle snad není ani možné vypadáto jako fotomontáž jinak si to nedokážu vysvětlit
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od honzibmw »

to je moc decentní :D 8) :lol:
kavanda

#12 Příspěvek od kavanda »

cetronix píše:poraďte! :idea:
díky

decentní koncovky dělá remus a prodává je i renocar :wink:
cetronix

#13 Příspěvek od cetronix »

rád bych toto téma oživil, protože stále nevím, co s tím.. napadlo mě něco takového

http://tuning.autodoplnky.cz/koncovky-v ... mm-s256323

ale nevím, jestli by seděla.. máte s tím někdo zkušenosti? samozřejmě musím koncovku uřezat a tuhle navařit, ale nevím jak by to šlo? rozhoduje průměrvnitřní stany koncovky? šla by třeba ta v odkazu? A nevíte, kdo by mi s tím mohl pomoct? doma to budu vařit jen těžko.. na koho se obrátit?

Díky! :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

316M1 píše:

NO tohle snad není ani možné vypadáto jako fotomontáž jinak si to nedokážu vysvětlit

Nee, tohle určitě je realný, to není fotomontáž :smich: :smich2:
mequi

#15 Příspěvek od mequi »

Cau. Zkus SPEI.CZ Maji dobrý výběr. Určitě tam najdeš co hledas.
Odpovědět