Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Poradte jak zvíšit předek

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ace
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Ace »

Ahoj všichni,prosím o radu jak zvíšit předek na e36 318i. Dal jsem tam přední nárazník a je dost nízko a bojím se ze to někde vorvu :D . Tak se chci zeptat jestli někdo nema zkušenost,pomohli by asi větší kola,ale spíš bych zkusil dát něaké vyšší pružiny(ale nevím z čeho),nebo tak něco. Poradte prosím,díkec.
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od chimerra »

ted tam mas origo? Pokud ne tak dej origo, nebo snad nejaky nesportovni, ale pokud jsi dal nejakej lamino-naraznik co je az na zem, tak to zas bude vypadat desne na tech pruzinach, kdyztak posli foto, to se hned lip rekne, ale myslim ze kdyztak Weitec dela neco jako zvysovaci sady, nebo existujou takovy pryzovy krouzky mezi pruzinu na zvyseni... Snad jsem na nic nezapomel :D
Ace
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ace »

Mam tam origo,zas takovej kotel k zemi to není,ale když jedu rychlejc po našich silnicích :? tak si škrtnu. Budu to nejspíš řešit většíma kolama. Dám tam 17¨ místo 15¨ co mam. Jinak foto dodám co nejrychlejc. Dík za radu,aspon vim ze neco na to existuje.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

To mě řekni co tam máš za nárazník,že ti to škrtá...? Já mam předek sníženej a nárazník mam ještě kus od země,mam teda obyč nárazník,ale bude tam M-kovej a ten byl taky v pohodě
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
HAMANN

#5 Příspěvek od HAMANN »

Tak bud mas na na tom narazniku aspon tri lizatka nebo mas v prd tlumice a pruziny ze se ti to tak zhoupne az ti to skrtne.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

dej si tam tuhe tlumice a nebudes skrtat...

tuhost ti zabrani v zhoupnuti a tudiz budes moct v klidu jezdit.. ale to ti asi nemusim radit :P
fixCZer

#7 Příspěvek od fixCZer »

OT: to je jasný, když chceš zvišovat že to nebude mít takovej efekt, musíš zvyšovat!
twigac
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od twigac »

muzu se zeptat jakej tam mas naraznik??ja mam snizenej podvozek a chci si tam taky davat lamino a bojim se ze mi to bude skrtat :oops: :?
TomsonT

#9 Příspěvek od TomsonT »

Ještě jiná věc k tématu. Jak vysoko máte M-kový nárazník včetně lízátka na origo pružinách a 17 kolech (E36) Chci to ted hodit na auto,ale nevím jestli to má cenu a přítelkyně mi to někde na parkingu nezruší.
motokarista

#10 Příspěvek od motokarista »

Jeste je moznost koupit pruziny pro "tezky vykon" jsou zesilene. Ja jsem to tak resil na zadku, protoze mam vytazene lemy a kola s ET 20 a stavajici pruziny byly unavene plus tam mam nadrz na lpg a kola skoro lezely na podbehu, na stavitelny podvozek zatim nemam tak jsem to vyresil cca za 1400kc temito pruzinami, takze pokud mas tlumice ok tak by ti to mohlo pomoct, a nebo me jeste napada dat tam tlumice i s pruzinama treba z 325i, meli by byt urcite tvrdsi, protoze ta vaha na predku je na 325tce rozhodne vetsi
fix
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od fix »

Dám tam 17¨ místo 15¨ co mam.

15ky, 16ky, 17ky, 18ky i jiná kola mají včetně gum stejný obvod i průměr, takže auto je stále stejně vysoko :oha:
krtek

#12 Příspěvek od krtek »

TomsonT píše:Ještě jiná věc k tématu. Jak vysoko máte M-kový nárazník včetně lízátka na origo pružinách a 17 kolech (E36) Chci to ted hodit na auto,ale nevím jestli to má cenu a přítelkyně mi to někde na parkingu nezruší.

Mám to přesně uplně stejně a je to dost vysoko,až hnus 8) musim to snížit!
joko020

#13 Příspěvek od joko020 »

V mototechne je dostat dorazy, ktore sa montuju medzi zavity pruziny. Su to take gumy v tvare E. cim viac ich tam das, tym menej pruzinu stlacis..vyskusaj :idea:
chitos

#14 Příspěvek od chitos »

Myslím že kola to nevyřeší 17 v 225/45 jsou stejné jak 15 s gumama
kavanda

#15 Příspěvek od kavanda »

můj názor......napřed ty tlumiče a pružiny vyměň za nový a pak něco řeš.
Je dost možný,že máš unavený pružiny a jsou KO.

Všichni se spíš snaží dostat předek dolů a Ty naopak?
Ace
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Ace »

kavanda píše:můj názor......napřed ty tlumiče a pružiny vyměň za nový a pak něco řeš.

Jojo dal jsem nové tlumiče a pružiny a o malinko se to zvíšilo a uz sem se s tim naučil i jezdit :D ze začátku jsem pořád nekde škrtal,ale už to mam vychytaný 8)
kavanda

#17 Příspěvek od kavanda »

Ace píše:
kavanda píše:můj názor......napřed ty tlumiče a pružiny vyměň za nový a pak něco řeš.

Jojo dal jsem nové tlumiče a pružiny a o malinko se to zvíšilo a uz sem se s tim naučil i jezdit :D ze začátku jsem pořád nekde škrtal,ale už to mam vychytaný 8)

a ponaučení na závěr:" upravuj pouze věci,které máš OK" stará pravda :lol:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od BMWPower »

kavanda píše:
Ace píše:

a ponaučení na závěr:" upravuj pouze věci,které máš OK" stará pravda :lol:

...a nebo neupravuj vůbec... :lol: :wink:
Odpovědět