Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

18" chrom, co myslite??

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
eric
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od eric »

castro píše:jestli už ty kola koupila, tak je debata zbytečná. Jestli ještě ne, tak já osobně bych doporučil nějaké BBS... :wink:

a myslím si, že k té barvě, když si pohraje s tmavšíma odstínama kol ( středy, límce, různý kombinace dvoubarevných kol ) tak by to mohlo vypadat moc zajímavě.

můj bleskovej pokus... moc se mi to nepovedlo:

Obrázek

Hustej odklon kola :lol: No jo,tak takhle jak na to koukám,tak se mi ty kola zrovna taky dvakrát nelíběj,spíš bych volil něco decentnějšího,jsou takový opravdu kolotočářský.Mě osobně se třeba líběj ty,co tam má teď!
Diablo330Ci

#22 Příspěvek od Diablo330Ci »

Je to pout´nedavej to tam. :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matal Moderátor »

Ty kola jsou strašný, tolik je hezkých origo kol.. :roll:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Lion
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lion »

:( Nevím, nevím jestli to byla dobrá volba.
boby06

#25 Příspěvek od boby06 »

vec vkusu.uz jsem videl (hlavne venku) hodne aut na podobnejch kolej ktery vypadaly uzasne.zalezi jestli to sedne k tvemu vozitku. Na slovo ,,origo,, (tady oblibene) nedej. Origo neznamena nejlepsi.Ani u BMW ne :) Origo repracky nokia si taky nenechas v aute protoze jsou origo ale nabusis tam treba focaly protoze tobe se tam libi a hodi vic. Tolik za me
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

boby06 píše:vec vkusu.uz jsem videl (hlavne venku) hodne aut na podobnejch kolej ktery vypadaly uzasne.zalezi jestli to sedne k tvemu vozitku. Na slovo ,,origo,, (tady oblibene) nedej. Origo neznamena nejlepsi.Ani u BMW ne :) Origo repracky nokia si taky nenechas v aute protoze jsou origo ale nabusis tam treba focaly protoze tobe se tam libi a hodi vic. Tolik za me

Ono je lepší koupit Noname kola, protože sice úúúžasně vypadají, ale hovno vydžejí..Tolik za mě.. :wink: 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Helldiver

#27 Příspěvek od Helldiver »

Zas s tymi origo kolami... Ja mam teraz na 5er origo 8x17 vpredu a 9x17 vzadu, spolu s novymi gumami, ale vzhladom na to ze budem menit kola aj gumy, tak rozmyslam ze tam dak nejake lahucke ATS alebo MOTEC 17', spolu s 245 na oboch napravach. Pre mna su uplne najdolezitejsie jazdne vlastnosti, nemam tam ani origo silace ale powerflexy, takze ajtak.
Odpovědět