Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

repliky zrcátek BMW e36 M3 coupe od autokelly

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Griffith

#1 Příspěvek od Griffith »

Máte někdo ty repliky zrcátek BMW e36 M3 coupe od autokelly ?
- sháním el. M3 zrcátka a uvažuji o těchto, chci se proto zeptat zda s nimi mate někdo zkušenost a nakolik je to kvalitní replika
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWPower »

Jak je to s kvalitou to netuším ale jakmile je to od AutoKelly tak to bude stát za hovno...(osobní zkušenosti, který mi nikdo nevymluví) :wink:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

M3 zrcátka sou malý a je v nich hovno vidět...a kerákoliv kopie je ještě mnohem mnohem horší než origo, já bych do toho nešel a koupil origo, v těch se to dá, ty Mka za 500 musej bejt super, to je tak na kolo :)
marko1

#4 Příspěvek od marko1 »

Já mám taky repliky M3 zrcatek a nemyslím jsi že by měli bejt na kolo. Je pravda že jsou menší než klasický zrcatka ale normální řidič si s tím vystačí, pokud nejsi nějakej blbej sváteční jezdec co potřebuje pádla jak na kamionu :D Pro ukázku přikládám fotky z mého auta
Ale podle mě se vyrábí lepší repliky než od autokelly

http://img227.imageshack.us/my.php?imag ... 154mf0.jpg

http://img242.imageshack.us/my.php?imag ... 252ik7.jpg
kamikaze5100

#5 Příspěvek od kamikaze5100 »

Jedině origo M3, repliky jsou hruzy. Při velke rychlosti se třepou, maji debilni uhel a nejde vnich nic vidět :mad:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od George_D »

Leni má na kábru origo a řekl bych, že je v nich vidět dobře, jako jo, jsou menší ale já v nich vidim vše co potřebuji, takže možná jo řidičům kamionu potom přijdou jak na kolo :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Tomas8409 »

na bývalém autě jsem měl neorigo a teď na coupe mám origo... je to rozdíl jako kráva... takže doporučuju origo.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

hehe, asi se dojdu podivat do skladu na ně a je možný, že nebudou nic moc, ale to ještě neznamená, že vše od AK je na hovno, holt asi kupuješ blbej sortiment.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Spajky »

George_D píše:Leni má na kábru origo a řekl bych, že je v nich vidět dobře, jako jo, jsou menší ale já v nich vidim vše co potřebuji, takže možná jo řidičům kamionu potom přijdou jak na kolo :lol:

no jako já taky vidim naprosto ok, pak sem ale řidil 36tku kde byly normálně plácačky a rozdíl tam docela je :D
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od BMWPower »

Spajky píše:
George_D píše:Leni má na kábru origo a řekl bych, že je v nich vidět dobře, jako jo, jsou menší ale já v nich vidim vše co potřebuji, takže možná jo řidičům kamionu potom přijdou jak na kolo :lol:

no jako já taky vidim naprosto ok, pak sem ale řidil 36tku kde byly normálně plácačky a rozdíl tam docela je :D

Je to jenom o zvyku. :wink:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Spajky »

BMWPower píše:
Spajky píše:

Je to jenom o zvyku. :wink:

no říkám předem, že na ty neorigo bych si nezvyk, nevim co to bylo, ale prostě abych něco viděl, musel sem se naklánět a čumět do zrcátka jak kokot :)
Odpovědět