Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vydrží chrom na alu kolech???
-
-
-
-
mathias22 píše:xxRobertoxx píše:mathias22 píše:myslim ze hezka cena pokud to neni za jeden disk!
Mrkni sem-tam i na text
aha,na ten sem se nedival!tak na co cekas?mas uz jenom dva dny!kola jsou nadherne!
já na to M potřebuji 19", ale ta f. má i 19", ale nevím co ten chrom, vozí to z USA, tak proto jsem otevřel toto téma.
Mazligg píše:jsou dva druhy chromu, jeden je klasickej galvanickej (loupe se), druhej (novejsi kola) jakejsi druh praskove barvy nanasene ve vakuu ci co, ten vydrzi. nova kola uz jsou delana druhym zpusobem. ty uz neco vydrzi. Ale stret s obrubnikem nevydrzi nic.)))))
Přesně tak, i u toho vakua. Ten chrom tam drží jen díly vakuu, když někde šrtneš, a to i jen malinko. Jseš v pr.... Oloupe se ti to celý

Ahoj, měl jsem již na dvou autech tyto kola "usa chrom" , má zkušenost je takováto - když je vemeš o obrubník tak to již nikdo neopraví. Větší problém než to, že se ti oloupou je, že jsou téměř všechny tyto kola vyráběny v Číně nebo v Malaisii a podobných státech kde se na kvalitu moc nehledí. Když budeš mít štěstí a koupíš rovná kola, tak věř, že po cca 5000km budou pěkně házet.
Asi nejsou dělané pro naše silnice
.Na popojíždění po srazech jsou super, ale při vyší rychlosti cca 200up z toho moc radosti nebude.
Jsou opravdu jen na "parádu" Já bych už do toho znovu nešel
. Proto jsou značková o tolik dražší 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám od těhle týpků s výše uvedenýho odkazu taky 19-tky chrom,vzal jsem už s tím i díru,ale samozřejmě né nějakou megalochnu a kola jsou furt rovná,nic nehází ani nad 200km/h a když najede někdo na větší díru,tak vohne naprosto všechno,měl jsem před tím origo kovaný bmw 18-tky a bylo jedno vohlý zevnitř,takže na našich cestách platí spíš více obestřednosti a ve městě nejezdit jako kretén! 

HAMANN píše:Chrom drží uplne stejne jako jina barva, musi se jen dobre nastrikat a ne ze si to nekdo dela na vecer v garazi. V Americe na nich jezdi kazdy druhy auto a nikdy se o tom nepsalo ze by nevydrzely!
Chrom se v garáži udělat určítě nedá, teda pokud se bavíme o pravém chromu, který je galvanicky nanášen, tudíž má i jinné vlastnosti než barva. Je to jednoduše řečeno takové kovové pozlátko. (když je udělán špatně, tak se pak odlupuje) To co je stříkané, už určitě není chrom i když se to ze dvou metrů tak tváří

-
- Kontaktovat uživatele:
eric píše:Já mám od těhle týpků s výše uvedenýho odkazu taky 19-tky chrom,vzal jsem už s tím i díru,ale samozřejmě né nějakou megalochnu a kola jsou furt rovná,nic nehází ani nad 200km/h a když najede někdo na větší díru,tak vohne naprosto všechno,měl jsem před tím origo kovaný bmw 18-tky a bylo jedno vohlý zevnitř,takže na našich cestách platí spíš více obestřednosti a ve městě nejezdit jako kretén!
moje slova!kdyz jezdis jako debil,zohnes cokoliv,sice orio bmw nebudou takove blata jako npr. stilauta,ale zohnout se daji uplne vsechny kola bez ohledu na znacku!