tak nevim jestli je to k placi, nebo smichu

DFender píše:mathias22 píše: co maj znamenat ty raketove svetla???
Symbolizujou brutální zrychlení, který ve spolupráci s křídlem z Discovery musí bejt oproti sériovýmu vozu skutečně raketový
bobo-mb píše:DFender píše:mathias22 píše: co maj znamenat ty raketove svetla???
Symbolizujou brutální zrychlení, který ve spolupráci s křídlem z Discovery musí bejt oproti sériovýmu vozu skutečně raketový
Nejhezčí je,jak tam nechal ještě úchyty pro hliníkový křídlo...třeba je součástí prodeje.
Nicméně,se světlama je to na compacta těžký.Zadní jsou akorát troje..originál,tyhle raketový a bílo-červený krystalový.Zatim jsem na svym nechal originál,dokud neseženu led-diodový...pokud se vubec dělaj.Ještě jsem je neviděl.tak už si řikam,jestli neřeknu kamarádovi,kterej se zajímá o elektriku,aby mi je udělal
twigac píše:ja tyhle svetla videt nazivo tak je rozmlatim sutrem a kridlo rozlamu..boze jak to tam nekdo muze dat..boze smyluj se nademnou
Pazdi píše:twigac píše:ja tyhle svetla videt nazivo tak je rozmlatim sutrem a kridlo rozlamu..boze jak to tam nekdo muze dat..boze smyluj se nademnou
bože, jak někdo může napsat smyluj![]()
jakože taky se mi světla ani to křídlo nelíbí...vlastně je to celý divný...ale psát tu silácky řeči, že je rozmlátíš a rozlámeš...no nevím...příjde mi to ubohý...je to jeho auto, tak aj kdyby si tam dal pět forfpruhů, tak říct, že se to nelíbí může každej, ale žádnej ksindl mu je nemůže strhat a rozbít...