nic vezlym ale kdybych mel nad kazdou vytuzenou karou zplakat tak asik nedelam nic jinyho nez jen brecim...co nadelas,sto lidi sto chuti ,nekomu chutna nekomu ne
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
No, mě se taky líbí. A hlavně...na GT-four se stejně dávaly brutál velký křídla. Takže tam má akorát prahy a lízo pod nárazníkem. A hezky to spolu ladí. Motory do toho taky dávali brutální. Žádný snížení, žádný tahání lemů, ani kola vyčnívající z auta a hlavně žádný blikátka navíc.
Nmo takze panove kritici tohle byla docela rana vedle s tim tuzingem myslim si ze priste premejslet nez hned zkritizovat auta na kterejch se takovyhle upravy delaj i v Asii a tam jsou obcas o dost lepsi borci nez u nas.Takze priste mysli
nechápu oblíbenost tohodle debilního smajla ...jinak se mi to teda taky nelíbí...ale tak japonec no...takže mi to na něm příjde docela normální...taková "tlama":)
russia píše:Ja jsem teda priznivcem serie, ale u tech japoncu to je neco uplne jineho nez treba u bmw..
Tem japoncum to daleko vic slusi a v japonsku se tuni o stosest .. Takze ty inspirace a dilu je k dispozici daleko vic podle me..
bafa se v DE taky tuni o sto sest!jen vy to zkritizujete vzdycky at je to hezke nebo ne,vy proste budete odsuzovat vsechno!ma to na sobe neco jineho nez m-paket tak je to hnus,ale jsou taky jini upravci co to umi,a jak rikam uz poste ZALEZI JENOM NA PENEZICH!o nicem jinem to neni
Co blazniš je to kultovní tuner Veilside kola mu k tomu nepasuji ale jinak s pěknejma kolama by vypadala o hodně lip. Veilside děla hodně vyrazny tuning ale řekl bych stylovej
VeilSide je znama znacka,kity dela uz pekne dlouho,snazi se delat funkcni body kity,vetsina se povede,ale maji i dobry ulety co se designu kitu tyce:-)
Az na vyjimky autu vetsinou sedi tuningovy styl zeme, ze ktere pochazi...to je prece jasny... A na te celice jsem si niceho vylozene tuzingovyho nevsim, i kdyz nechtel bych byt chodec, kteryho to srazi...