Co rikate tady na tohodle typka - http://shop.ebay.de/merchant/coneus_W0Q ... omZQQ_mdoZ
Docela mne zaujalo, ze ma 100% hodnoceni...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chip tuning
ja jsem spokojen s http://www.carstuning.cz prijedou az k tobe domu, zaruka,snizeni spoteby, zvyseni vykonu, diagnostika gut ceny a slusny jednani meme od nich už 5 aut a seper 

zipaaak píše:ja jsem spokojen s http://www.carstuning.cz prijedou az k tobe domu, zaruka,snizeni spoteby, zvyseni vykonu, diagnostika gut ceny a slusny jednani meme od nich už 5 aut a seper
tak to je hodně trapná reklama

moje uprímná zkusest s chipem je nasledujici. zacinal jsem s chipem pred zhruba peti lety v Alfe romeo a tam musim priznat ze jsem obavu truchu mel protoze to byl Ital, byl to 2,0T a auto po úpravě mělo mnohem zivejsi nastup vykonu a celkove bylo poznat ze tam bylo pridano nekolik desitek koniku, auto jsem mel rok a zadne problemy. Pote jsem mel Passata 1,9tdi 81kw a nechal jsem ho take nachipovat. U dieselu je podle meho ten chip mnohem vice znat a je to opravdu parada. jen mi odesla vaha vzduchu ale ta mozna byla nacata. spotreba se mi snizila skutecne o 0,8 - 1,2l/ 100 km a i zde naprosta spokojenost.
Dalsi bylo BMW 530D 135 KW v manualu a v tomto voze musim priznat ze tech chip byl asi nejvice poznat a rozdil byl markantni. dlouhodoba spotreba mi klesla o 1,5l/100Km ( 70% mesto/ 30% dalnice dlouhodoba spotreba 6,9 a to jezdim opravdu svizne), auto melo najeto 250 000 kdyz jsem ho chipoval a nez mi ho ukradli coz jsou tak 2 mesice tak melo najeto 300 000 a bez jakychkoliv problemu.
Ted mam e38 740i (4,4) a nechal jsem opet upravit ridici jednotku ale ono jestli mate 286 nebo 315 koni uz tolik v aute nepoznate. Kazdopadne mi vetsinu techto uprav delal Max-tuning v Praze a maximalni spokojenost a doporucuji je vsem. Maji mnohalete zkusenosti a vi o cem to je. Znam hodne chiparu ktery pretlakujou turba, nazenou vic smesy atd ale v podstate nic zasadniho co se prubehu motoru tyce neudelaji ale tady kluci si pohrajou se vsim. ( byl jsem u toho kdyz to delal a sledoval jsem ho do detailu)
Dalsi bylo BMW 530D 135 KW v manualu a v tomto voze musim priznat ze tech chip byl asi nejvice poznat a rozdil byl markantni. dlouhodoba spotreba mi klesla o 1,5l/100Km ( 70% mesto/ 30% dalnice dlouhodoba spotreba 6,9 a to jezdim opravdu svizne), auto melo najeto 250 000 kdyz jsem ho chipoval a nez mi ho ukradli coz jsou tak 2 mesice tak melo najeto 300 000 a bez jakychkoliv problemu.
Ted mam e38 740i (4,4) a nechal jsem opet upravit ridici jednotku ale ono jestli mate 286 nebo 315 koni uz tolik v aute nepoznate. Kazdopadne mi vetsinu techto uprav delal Max-tuning v Praze a maximalni spokojenost a doporucuji je vsem. Maji mnohalete zkusenosti a vi o cem to je. Znam hodne chiparu ktery pretlakujou turba, nazenou vic smesy atd ale v podstate nic zasadniho co se prubehu motoru tyce neudelaji ale tady kluci si pohrajou se vsim. ( byl jsem u toho kdyz to delal a sledoval jsem ho do detailu)