Maikl píše:Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama..
Kecám, nic takovýho.. Vidím to na vejfuk..
Rozhodl ses určitě dobře,tahle záležitost už je opravdu neskutečně out!Sám jsem kdysi podlehl tomuto trendu,to bylo cca před 6 lety a měl jsem je na autě(na Alfě 156),ale záhy jsem se na to vysr..l,prd to vydrželo,jinak ve svý době to byla docela pěkná věc,když nebyla udělaná amatérsky!Ale v dnešní době je to už taková vyčpělina,která již dávno nesklízí obdiv,ale spíše posměch.Tak je to něco takovýho,jako kdyby sis chtěl koupit mokasíny z půlky 90.let,do toho pěkně bílý ponožky a proklatě krátký nohavice alá Jackson a čekal,že z tebe budou na diskárně holky omdlívat.Možná,že by omdlívaly,ale hrůzou

Ale jinak samo,na auto si může dát člověk co se mu zlíbí,já myslím,že tě reakce dostatečně odradily,což je v pořádku,je fakt lepší napřed vychytat na autě tech. mouchy a pak teprve něco navíc
btw.už vídávám na cestě jinou "moderní" tuzingovou vychytávku,jak si cpou zejména koncernoví paprikové tý svítící trubice co maj audiny v předních světlech.Měli by už těm chudákům v tom VW taky vymyslet něco originálního,aby to nemuseli pořád opisovat,jako ty kroužky s bmw