Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

NEONY POD AUTO

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#41 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Rendis píše:je to Tvoje auto a co si na něj dáš je jen Tvoje věc.Každý máme jiný vkus....mě se třeba taky líbili,ale nevydržely přes zimu tak je sundám a kašlu na ně.

mam pocit ze nemas uplne pravdu s tim ze si na auto muze povesit co chce, ale to je fuck :lol:
Rendis

#42 Příspěvek od Rendis »

Jak to?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od JaraX »

bože, co řešíte, dej si tam jaký se ti líbí a dej si je na vypínáč a klubovejch srazech to můžeš vypnout aby to rejpalové neodsuzovali. Nevím co je to tu za zvyk, to maj všecky báwa vypadat jako stejně nebo co? jedna verze s Mtech a druhá bez M tech jinak na chlup stejný auta.

Já si budu dávat do interiéru nad nohy taky neony, jen ještě nevím barvu, bud dám oranžovou aby to ladilo s barvou podsvícení nebo modrý aby to ladilo s autem který je celý modrý i vevnitř. a nasrat na všecky. :D :D :D

Jestli si dá někdo lebku z vola na kapotu tak je to čistě jeho věc.
Martinéz

#44 Příspěvek od Martinéz »

Maikl píše:Pěkný obrázky.. 8O

a jejda..
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Maikl »

Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama.. :D
Kecám, nic takovýho.. Vidím to na vejfuk..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od JaraX »

Maikl píše:Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama.. :D

no tak si je dej do předních dvěří jak to maj nový auta. :D
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od shade120l »

Nečetl jsem celý ale každopádně neony mam a vypadá to k světu... (ne tzrubice ale led diody na zakázku (kvůli rozměrům páč jsem nechtěl aby mi svítila jen třetina prahu)
TeskMaster

#48 Příspěvek od TeskMaster »

na bawo by byly nejlepsi tyto: http://aukro.cz/item555865764_led_diodo ... _30cm.html
pekne je prilepis a jen tak je nezkurvis leda ze bys to na ne posadil nekde. Uz sem o nich taky premyslel, ale zatim je pro me dulezitejsi novej lak
Kugy

#49 Příspěvek od Kugy »

shade120l píše:Nečetl jsem celý ale každopádně neony mam a vypadá to k světu... (ne tzrubice ale led diody na zakázku (kvůli rozměrům páč jsem nechtěl aby mi svítila jen třetina prahu)

Jak už tady někteří naznačovali,tak podle tvého nicku jsou neony povinost :lol:
eric
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od eric »

Maikl píše:Na vypínač bych si to dal stejně.. Ale už mě to pustilo, pač z praktickýho hlediska je to téměř nereálný.. Mám to docela nízký (už tady někdo něco takovýho psal) a už mám i ňákej ten šrám na podvozku od vyšího nájezdu, takže NEONY ruším.. Koupím si repráky se světýlkama.. :D

Rozhodl ses určitě dobře,tahle záležitost už je opravdu neskutečně out!Sám jsem kdysi podlehl tomuto trendu,to bylo cca před 6 lety a měl jsem je na autě(na Alfě 156),ale záhy jsem se na to vysr..l,prd to vydrželo,jinak ve svý době to byla docela pěkná věc,když nebyla udělaná amatérsky!Ale v dnešní době je to už taková vyčpělina,která již dávno nesklízí obdiv,ale spíše posměch.Tak je to něco takovýho,jako kdyby sis chtěl koupit mokasíny z půlky 90.let,do toho pěkně bílý ponožky a proklatě krátký nohavice alá Jackson a čekal,že z tebe budou na diskárně holky omdlívat.Možná,že by omdlívaly,ale hrůzou :lol: Ale jinak samo,na auto si může dát člověk co se mu zlíbí,já myslím,že tě reakce dostatečně odradily,což je v pořádku,je fakt lepší napřed vychytat na autě tech. mouchy a pak teprve něco navíc 8)

btw.už vídávám na cestě jinou "moderní" tuzingovou vychytávku,jak si cpou zejména koncernoví paprikové tý svítící trubice co maj audiny v předních světlech.Měli by už těm chudákům v tom VW taky vymyslet něco originálního,aby to nemuseli pořád opisovat,jako ty kroužky s bmw :twisted:
Hinziik
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Hinziik »

Jestli chces neony tak si je dej max na predek a zadek, pod prahy je nedavej, pokud je nechces pri prvnim retarderu rozstipat, protoze se ti neschovaj pod prahy a hlavne ty prahy nejsou rovny ale zaobleny, takze je budes mit uprostred asi 5cm pod autem a jak rikam nekde je rozstipes, me vydrzeli asi dva tydny pak sem je nechal na retarderu a jeste zadni neon nedavej na naraznik, ale bud na vzúeru narazniku nebo na podlahu kufru, protoze jakmile zahrabes nekde na sterku tak pujde dokopru i zadni neon. Takze Pokud te i tohle neodradilo tak je to jen na tobe, ale ja bych si je tam uz nedal, protoze po dvou tydnech mi zustal jen jeden funkcni, tudiz vyhozeny prachy.
zool

#52 Příspěvek od zool »

podle me si to za ty tri roky mozna uz rozmyslel...
ARMAN

#53 Příspěvek od ARMAN »

zool píše:podle me si to za ty tri roky mozna uz rozmyslel...
:smich:
petabmw

#54 Příspěvek od petabmw »

neony na bmw to snad ne!!!!!???
MichaDvorakCZ

#55 Příspěvek od MichaDvorakCZ »

Me se treba neony libi, mel jsem na minulem aute a vydrzeli 3 roky uplne v pohode. Spis se to hodi na hezky BMW nez zrezlou S120, ale je to jen muj nazor. Kdyz uz jsme u toho, co jste meli kdo mel na S120 a na BMW byste to nedal, tak se zamyslete, kdo vsechno tam mel strasne velkej vyfuk, kterej pridal aspon 100 koni a delal strasneee velkej zvuk, nebo ty "vonavy kraviny" na zpetnym zrcatku, ktery jen prekazi ve vyhledu na vozovku?

Je to hlavne vec majitele, co se mu libi a co ne a pokud se bude cely zivot ridit tim, co se libi ostatnim, tak je mi ho lito.
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od shade120l »

Hinziik píše:Jestli chces neony tak si je dej max na predek a zadek, pod prahy je nedavej, pokud je nechces pri prvnim retarderu rozstipat, protoze se ti neschovaj pod prahy a hlavne ty prahy nejsou rovny ale zaobleny, takze je budes mit uprostred asi 5cm pod autem a jak rikam nekde je rozstipes, me vydrzeli asi dva tydny pak sem je nechal na retarderu a jeste zadni neon nedavej na naraznik, ale bud na vzúeru narazniku nebo na podlahu kufru, protoze jakmile zahrabes nekde na sterku tak pujde dokopru i zadni neon. Takze Pokud te i tohle neodradilo tak je to jen na tobe, ale ja bych si je tam uz nedal, protoze po dvou tydnech mi zustal jen jeden funkcni, tudiz vyhozeny prachy.

Tak si měl nechat udělat na zakázku jako já... (auto mám snížený 60/35) a neony mám na zakázku (plastová trubice s diodama) je to ohebný vodotěsný svítí to líp než ta skleněný křehký. Mám to druhým rokem a furt v pohodě
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od shade120l »

Každopádně si uvědomte že Tuning děláte pro sebe ne pro show tudíž pokud se vám to líbí tak si to tam dejte jako já a na ostatní se*te
kosh

#58 Příspěvek od kosh »

tuning neznamená dělat z auta kolotoč, ale zlepšovat jeho "technické vlastnosti"
To co děláte vy je pouťová atrakce profláklá dnešní dobou
petabmw

#59 Příspěvek od petabmw »

a kolik to prida na vykonu? :P :P ps jeste nam zbyli zarovky na stromek od vanoc....
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Maikl »

zool píše:podle me si to za ty tri roky mozna uz rozmyslel...

asi jo :lol:
Odpovědět