Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lady BMW & Angel_1
-
- Kontaktovat uživatele:
calif píše:auto moc pekny, o zastavbe motoru asi nema cenu se bavitale porad lepsi nez kdyz nekdo nacpe moře penez do 316i a pak ho na semaforu zpráší opel kadett
desig se mi libi, ty kola si nech, cokoliv vic nez 17" mi na e36 pripada komicky....
nekomu nejde o to at to jede,ale at to vypada!myslel si nekdy na tohle?miluju ty nazory,kdyz chce tunit 1,6-1,8-cokoli,at tuni,asi k tomu ma duvod,nutne to nemusi byt zavodnik,je to vyjizdkove auto na kochani,jako spousta dalsich tuning aut.a k vlaknu:mas to hezky,proc to prodavas?
-
- Kontaktovat uživatele:
Auto jsem kupovala jeste pred ridicakem
Takze to pro me v tu dobu bylo delo
Cim vic starnu, tim vic chci Z4 3.0Si s 265konma v zakladu
To je duvod prodeje
Kazdopadne nejde o to jak rychle to jede. Ale o zrychleni a to buhuzel s 140konma moc extremni neni
Na druhou stranu, kdyz lidi "extremne" tuni 1.1ku Punto, nebo Lupo, tak si myslim ze na tom nejsem jeste tak zle
17ky limce byli male, tak jsem chtela neco opticky vetsiho
Bud 17ky bez limcu ( zadny se mi na moje auto nelibili ) a nebo 18ky limce
nooo a vyhraly Barracudy
Dekuju za chvalu, ale uz to neni pravda
Na jare budeme vypadat zase uplne jinak aa pristi rok bych to chtela dat na 2.8mu
Nebo to prodat a koupit tu Z4ku 

Kazdopadne nejde o to jak rychle to jede. Ale o zrychleni a to buhuzel s 140konma moc extremni neni

17ky limce byli male, tak jsem chtela neco opticky vetsiho

Dekuju za chvalu, ale uz to neni pravda