Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
carbonová folie do e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi tak sem se přidal a dnes celý den tunil interier
koupil jsem v horbachu 100x50 za nějakých 130,- Rozebrat interiér mi dalo celkem prácičku, ale musim říct,že zatim co mám vypadá celkem dobře. Až budu mít hotovo vše dám sem foto. Jen se chci zeptat děláte to na sucho nebo to nejdřív nějak namočíte ? mě připadá,že to zrovna 2x moc dobře nelepí...

-
- Kontaktovat uživatele:
přidávám se taky..dnes jsem rozebral snad cely intoš..
:D.... budu "carbonizovat" 3M folii ramečky na klikách, středový panel, zadní držák popelníku(zasahuje do loketky), prední a zadní popelník , lištu u spolujezdce na palubce, plast kolem nastaveni svetel, ramečky tlačítek oken, volant pres cardomaina a mam zatim rameček budíků, no jsem zvědavej jakej to bude vysledek co myslite bude to stat za to ? nebo se na to mam vysrat a radeji investovat jinam? uz to mam všecko venku a začinam to postupně brousit šmirglem 150 nahrubo od tech vrasek co tam jsou v origo stavu a pak dohaldka 400 šmirglem .. ted to je hladké, tak si myslím , že to bude držet pořádně. kdyby někdo měl fotky intecu s 3M di noc tak mi je prosim poslete na mail Keviiin@seznam.cz ale napište mi do SZ ze tam ty fotky jsou ,zatim dikec pozdějc hodím foto jak to bude hotovsons

Keviiin píše:přidávám se taky..dnes jsem rozebral snad cely intoš..:D.... budu "carbonizovat" 3M folii ramečky na klikách, středový panel, zadní držák popelníku(zasahuje do loketky), prední a zadní popelník , lištu u spolujezdce na palubce, plast kolem nastaveni svetel, ramečky tlačítek oken, volant pres cardomaina a mam zatim rameček budíků, no jsem zvědavej jakej to bude vysledek co myslite bude to stat za to ? nebo se na to mam vysrat a radeji investovat jinam? uz to mam všecko venku a začinam to postupně brousit šmirglem 150 nahrubo od tech vrasek co tam jsou v origo stavu a pak dohaldka 400 šmirglem .. ted to je hladké, tak si myslím , že to bude držet pořádně. kdyby někdo měl fotky intecu s 3M di noc tak mi je prosim poslete na mail Keviiin@seznam.cz ale napište mi do SZ ze tam ty fotky jsou ,zatim dikec pozdějc hodím foto jak to bude hotovsons
maš SZ

Zdravim vsecky.. Nevim, jestli to tady uz zaznelo, ale ta folie sice drzi dobre, ale lepili jsme to tak 4 roky zpatky na sloupky zvenku a znamy to porovnaval nedavno s novou a docela brutalne to vybledlo.. Jakoze se vytracela cerna barva.. Auto neni garazovany a jezdi v zime v lete.. Mozna ze to udelalo UV a v interieru to blednout nebude, ale jen jsem chtel varovat, pac jsem videl uz i lidi, co tim polepili celou kapotu a co vim, tak se to blbe sundava
Be-me-wakum hodne zdaru...

Afri píše:Zdravim vsecky.. Nevim, jestli to tady uz zaznelo, ale ta folie sice drzi dobre, ale lepili jsme to tak 4 roky zpatky na sloupky zvenku a znamy to porovnaval nedavno s novou a docela brutalne to vybledlo.. Jakoze se vytracela cerna barva.. Auto neni garazovany a jezdi v zime v lete.. Mozna ze to udelalo UV a v interieru to blednout nebude, ale jen jsem chtel varovat, pac jsem videl uz i lidi, co tim polepili celou kapotu a co vim, tak se to blbe sundava![]()
tak nedivim se tomu že to vybleblo, folie z obchodaku neni žadna kvalita.

Tak jsem se do toho taky pustil, jen decentní černý 3D carbon, nejsem moc pro tuning M3, myslím že velmi kvalitní folie bo stála ranec, byl to celkem ojeb, hlavně ty malý a složitý tvary u vnitřních klik a ty trojůhelníky na volantu, ale myslím že to celkem ujde.
http://papyk.rajce.idnes.cz/Upravy/
http://papyk.rajce.idnes.cz/Upravy/