Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

carbonová folie do e36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Joke320

#61 Příspěvek od Joke320 »

Kdyz to opatrne nahrejes tak to bubliny neudela!Taky jsme to delal poprvi a na poprvi mi to nevislo....delal jsme to podruhy a uz to bylo ok neni to nic technicky narocnyho!kdyz clovek chce tak vechno jde:-)
zupi
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od zupi »

jdu do toho :D
Jamall

#63 Příspěvek od Jamall »

Už tomu bude nějaká doba...jak to vypadá ted? Drží to?
marko1

#64 Příspěvek od marko1 »

mě to drží bezvadně, žádnej rozdíl :D
Jamall

#65 Příspěvek od Jamall »

hoj tak to si du teda taky hrát
Wocky

#66 Příspěvek od Wocky »

Nemáte někdo fotku, jak by to mohlo vypadat v e39? Dík
Chick

#67 Příspěvek od Chick »

jdu do toho taky.. mají folie pořád v hornbachu? :twisted:
mmaty
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od mmaty »

kluci jen tak se zeptám lepíte to na sucho nebo jak folie na skla přes vodu?...
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Petinek »

Chlapi tak sem se přidal a dnes celý den tunil interier :D koupil jsem v horbachu 100x50 za nějakých 130,- Rozebrat interiér mi dalo celkem prácičku, ale musim říct,že zatim co mám vypadá celkem dobře. Až budu mít hotovo vše dám sem foto. Jen se chci zeptat děláte to na sucho nebo to nejdřív nějak namočíte ? mě připadá,že to zrovna 2x moc dobře nelepí...
DawletE30

#70 Příspěvek od DawletE30 »

chlapy serte na ty folie z obchodaku, jeto bastl, kupte radči origo 3M karbon folii :lol:
velmi dobře se sni pracuje a neděla žadne bubliny
Přílohy
u.jpg
u.jpg (34.63 KiB) Zobrazeno 2256 x
7443124.jpg
7443124.jpg (63.07 KiB) Zobrazeno 2256 x
ř.jpg
ř.jpg (44.25 KiB) Zobrazeno 2256 x
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Petinek »

Je v tom fakt takový rozdíl jo ? Já si to chtěl právě udělat včera, protože byl svátek a jinak neni moc času a včera měli všude zavřeno jedinej Hornbach měl otevřeno, tak proto...
DawletE30

#72 Příspěvek od DawletE30 »

ano je, tady ta folie od 3M je strukturovana(je na dotek hrubama vrasky ) a ta z obchodaku je hladka, jak fotka :lol: :lol:
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Keviiin »

přidávám se taky..dnes jsem rozebral snad cely intoš.. :D:D.... budu "carbonizovat" 3M folii ramečky na klikách, středový panel, zadní držák popelníku(zasahuje do loketky), prední a zadní popelník , lištu u spolujezdce na palubce, plast kolem nastaveni svetel, ramečky tlačítek oken, volant pres cardomaina a mam zatim rameček budíků, no jsem zvědavej jakej to bude vysledek co myslite bude to stat za to ? nebo se na to mam vysrat a radeji investovat jinam? uz to mam všecko venku a začinam to postupně brousit šmirglem 150 nahrubo od tech vrasek co tam jsou v origo stavu a pak dohaldka 400 šmirglem .. ted to je hladké, tak si myslím , že to bude držet pořádně. kdyby někdo měl fotky intecu s 3M di noc tak mi je prosim poslete na mail Keviiin@seznam.cz ale napište mi do SZ ze tam ty fotky jsou ,zatim dikec pozdějc hodím foto jak to bude hotovsons
DawletE30

#74 Příspěvek od DawletE30 »

Keviiin píše:přidávám se taky..dnes jsem rozebral snad cely intoš.. :D:D.... budu "carbonizovat" 3M folii ramečky na klikách, středový panel, zadní držák popelníku(zasahuje do loketky), prední a zadní popelník , lištu u spolujezdce na palubce, plast kolem nastaveni svetel, ramečky tlačítek oken, volant pres cardomaina a mam zatim rameček budíků, no jsem zvědavej jakej to bude vysledek co myslite bude to stat za to ? nebo se na to mam vysrat a radeji investovat jinam? uz to mam všecko venku a začinam to postupně brousit šmirglem 150 nahrubo od tech vrasek co tam jsou v origo stavu a pak dohaldka 400 šmirglem .. ted to je hladké, tak si myslím , že to bude držet pořádně. kdyby někdo měl fotky intecu s 3M di noc tak mi je prosim poslete na mail Keviiin@seznam.cz ale napište mi do SZ ze tam ty fotky jsou ,zatim dikec pozdějc hodím foto jak to bude hotovsons

maš SZ :wink:
Afri

#75 Příspěvek od Afri »

Zdravim vsecky.. Nevim, jestli to tady uz zaznelo, ale ta folie sice drzi dobre, ale lepili jsme to tak 4 roky zpatky na sloupky zvenku a znamy to porovnaval nedavno s novou a docela brutalne to vybledlo.. Jakoze se vytracela cerna barva.. Auto neni garazovany a jezdi v zime v lete.. Mozna ze to udelalo UV a v interieru to blednout nebude, ale jen jsem chtel varovat, pac jsem videl uz i lidi, co tim polepili celou kapotu a co vim, tak se to blbe sundava :)
Be-me-wakum hodne zdaru...
DawletE30

#76 Příspěvek od DawletE30 »

Afri píše:Zdravim vsecky.. Nevim, jestli to tady uz zaznelo, ale ta folie sice drzi dobre, ale lepili jsme to tak 4 roky zpatky na sloupky zvenku a znamy to porovnaval nedavno s novou a docela brutalne to vybledlo.. Jakoze se vytracela cerna barva.. Auto neni garazovany a jezdi v zime v lete.. Mozna ze to udelalo UV a v interieru to blednout nebude, ale jen jsem chtel varovat, pac jsem videl uz i lidi, co tim polepili celou kapotu a co vim, tak se to blbe sundava :)
Be-me-wakum hodne zdaru...

tak nedivim se tomu že to vybleblo, folie z obchodaku neni žadna kvalita. :lol:
Afri

#77 Příspěvek od Afri »

nevim odkud presne to mel, ale nic jako hornbach, nebo jiny obchodak to nebyl, tim jsem si jisty..
Afri

#78 Příspěvek od Afri »

tak jako tak.. jen jsem chtel varovat pred tim aby to nekdo placal zvenku.. ze se to muze stat..
papyk

#79 Příspěvek od papyk »

Tak jsem se do toho taky pustil, jen decentní černý 3D carbon, nejsem moc pro tuning M3, myslím že velmi kvalitní folie bo stála ranec, byl to celkem ojeb, hlavně ty malý a složitý tvary u vnitřních klik a ty trojůhelníky na volantu, ale myslím že to celkem ujde.

http://papyk.rajce.idnes.cz/Upravy/
Petinek
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Petinek »

Pěkný, ten volat se mi obzvlášť líbí. Já to taky zkoušel ještě na starym autě a u těch klik to byl opravdu ojeb a stejně ty rohy nejsou dokonalý a někde to odstává. I u tebe sem chybku našel. Jinak pěkná práce !
Odpovědět