Ahoj kluci... chtěl bych si svoje bíle ručičky tahometru hodit do červena jako ma M3... ale bojím se, ze kdybych to nabarvil třeba lakem na nehty červenym, tak by to světlo přes to neprosvitilo tim padem v noici bych rucicky nevidel... nebo existuje neco cim by to slo ? poradte prosim ! budu vdecny
Červený celofán, průhledný silikon a hodně trpělivosti. Tak jsem to kdysi dávno, pradávno řešil já na R19 (stejně jsem potom koupil R19 16V a tam už to bylo)
Co modelarsky barvy? Delaji i takovy kriklavejsi odstiny. Mam doma bednu malych plechovecek po dedovi. Delal modely letadel. Ty barvy pekne schnou a leskly se i pekne lesknou
Maysner: to by nemusel být špatný nápad, ale jak by to bylo s propustností? Kdysy jsem taky dělal modely, a nezdá se mi, žeby byly ty barvy tak propustné. I když, nikdy jsem nezkoušel nabarvit ten podstavec pod letadla.
Neviem ci to vybledne ale je to zatedy v pohode...Tak tam treba dal lak na nechty a natret len prednu stranu a tu kde sa rucicka naopiera o doraz pri vypnuti zapalovania...
kluci já na své e36 použil tónovací sprej na zadní světla... Barvu jsem si střikl do víčka a malým štětečkem opatrně natrel z přední strany... A bylo to 100%funkční...
mequi píše:Jo, ale e 30 má přístroje nasvětlený a e36 podsvětlený. Barva + lak na nehty spůsobí, že nebude ručička za tmy vidět. Neprosvětlí jí ta žárovička.
vidím, že se tu rozjela dobrý diskuse... patriot: k tomu laku na nehty neco mam..nic proti ale vypada to hruzostrašně z blízka..teda já to zkoušel na budíkách z E34 a at jsem se snažil jak jsem se snažil neudelal jsem dokonalý nátěř i kdyz jsem to zkoušel jedním tahem ... :-/ .... na nabarvene casti tech rucicek se vytvoří takové malé krátery- není to uplně dokonale rovný povrch... s tou fixou jsem přemýšlel a muselo by to být taky jedním tahem aby to bylo dokonale nabarvené....zatím se mi nejvíce zamlouvá ten tónovací sprej vyzera to ako dobra volba- prosvítí a je červený... mmaty?? nemuzes nam sem prosím hodit fotku at vidíme ?? a klidně MAKRo efektem at jde vidět vše do detailu jestli se ti chce..