Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koncovka vyfuku
Poraďte - chci přidat trochu zvuku autu a tak jsem se rozhodl koupit nějakou koncovku na vyfuk.
Ale když jsem se na něj vice podival, tak ho mam po naraznik a je tvarem ohly dolu...Jo a je rozdvojený
Dotaz:
1) da se to nějak napravit nebo POUZE specialní koncovka anebo v servisu by to mohli zvladnout?
2) jakou koncovku vybrat aby to přidalo trochu znění?)
dik
Ale když jsem se na něj vice podival, tak ho mam po naraznik a je tvarem ohly dolu...Jo a je rozdvojený
Dotaz:
1) da se to nějak napravit nebo POUZE specialní koncovka anebo v servisu by to mohli zvladnout?
2) jakou koncovku vybrat aby to přidalo trochu znění?)
dik
Joy píše:Koncovkou myslíš tlumič nebo nějakou násadu na výstupní roury?
Násada je Ti naprosto k ničemu a u tlumiče budeš muset nejspíš vyříznout díru do difuzoru, respektive nárazníku.
Co se týče zvuku, tak nejlíp asi Supersprint, ale záleží na tom, jestli chceš vysokej nebo hlubokej zvuk
jak to tak chapu, nic levného to nebude)))
nejlepší to bude asi udělat díru šroubovakem a hotovo

Perunwit píše:já se trochu bojim že to tak myslí, už jsme si s Gubou užili když vybíral auto![]()
a ta čeština je taky boží
No jo)) udělam z toho tuning car jak někteří umělci a potom i ten zvouček)))
Ne. nejsem ..... ))) to bych nikdy neudělal, jen jsem se zeptal, zda by se něco nedalo vymyslet)) když ne , tak ne)))
Záleží co myslíš koncovkou. Buď si pořiď koncovku výfuku jako navařovací kus trubky a nebo komplet celou zadní část výfuku i s tlumičem. Ta verze s tlumičem vždycky bude nákladnější, ale vyloudíš z toho i nějaký zvuk. Naopak z tý navařovací nic nevyloudíš, ale bude to pořádnej "tjůůning".
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem zrovna pročítal na netu kde co na tema zvuku .... stejne jsem prd našel, všichni chytrý a rádoby vtipný jak rádio, ale konkrétního nic.
Ale pamatuju, když jsem mel 524 (E28), tak mi jednou uhnil a upadl vejfuck rovnou za svodem. Tak jsem to dal na zahradku na strechu a jel jsem s tim do servisu, aby mi to zavarili. Byl to automat a uplne bez vyfuku, takze na Jizni spojce si okolo ridici mysleli, ze tam nekde jede vlak!
Ale pamatuju, když jsem mel 524 (E28), tak mi jednou uhnil a upadl vejfuck rovnou za svodem. Tak jsem to dal na zahradku na strechu a jel jsem s tim do servisu, aby mi to zavarili. Byl to automat a uplne bez vyfuku, takze na Jizni spojce si okolo ridici mysleli, ze tam nekde jede vlak!