Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW S1000RR

Vše o motorkách BMW
Odpovědět
Zpráva
Autor
petaz32800

#2 Příspěvek od petaz32800 »

Taky by mě zajímalo, jestli tady někdo má tuhle motorku.... Já jsem ji měl půjčenou na tři dny, a kdybych ji nemusel vracet........asi bych už neměl řidičák. Naprosto šílený bike......
prochySBK

#3 Příspěvek od prochySBK »

Čus hoši, měl jsem ji před 3 rokama na týden a letos ten vylepšený model taky. No, je to nejlepší litr už 3 roky. Porazil Hondu v univerzálnosti, výkonem pojebal Kawasaki a ostatní ani nemá cenu zmiňovat :). Je to fakt pecka. Doma jsem měl naposled Monstera S4r a když jsem přesed na bago, trochu mi chyběli ty koule co má Ducati. Žádný vibrace, žádný duňění. Jen prostě gumovej plyn, po městě jsem si připadal jak na kole, hrozně snadný, až mi to trchu nebyvilo. Motor se zbírá od spodu a na dálnici pak letíš 230 a motorka nic nedělá. Je to tak samozřejmí, že stíháš čumět na ty perfektní budíky a ještě přepínat v menu co tam všechno je... Kdyby to mělo nějakou hru, dalo by se udělat jeden level :). Jinak první modely měly problémy tzv. dětský nemoci. Katalyzátory utrhaný a motory občas kousnutý... Vylepšení na novějšim modelu nemá normální jezdec šanci poznat, snad ale už nebudou odcházet motory :).
C-E-R-M-I

#4 Příspěvek od C-E-R-M-I »

Nadherny moto myt na zbyt pul mega tak stoji v garazi :D
DonyR1

#5 Příspěvek od DonyR1 »

Taky o něm přemýšlím.... Bohužel se začíná objevovat problém s převodovkou už ve 20 tis km v běžném provozu....
BMW E65 750i 2006
Ex: BMW E61 530D 2005
Odpovědět