Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 M3 rozvody, alebo co vsetko menit ?

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Xader

#1 Příspěvek od Xader »

Ahojte.
Idem davat dokopy motor 3.2 a v BMW mi spravili prepocet co vsetko vymenit.
Najvacsia polozka tam su vstupne a vystupne ventily na Vanose, ktore vyjdu dokopy cca 33.000,-SK bez DPH. Potom zvysne veci a som na cene cca 70.000,-SK s DPH.
Vanos tam je v podstate novy , po par tisic KM ... kamarat mi hovoril, ze by do neho vobec nezasahoval pokial je vsetko OK.
Co si myslite vy ? menit tie ventily na vanose, alebo nemenit a nechat to tak pokial vsetko ide ok ? a spravit tie zvysne veci ?
V prilohe davam odfoteny prepocet ...
Přílohy
rozvodyM3.JPG
rozvodyM3.JPG (74.57 KiB) Zobrazeno 3130 x
papyk

#2 Příspěvek od papyk »

Tomu nějak nerozumím, píšeš že je Vanos nový a chceš na něm něco měnit, proč jako?? Vanos na Mku odchází po 100-150tkm a pak se mění celý za cca 6Otkč, a nebo se tu i řešila nějaká repasovací sada za cca 15tkč, víc ti k tomu ale řekne nejspíš ,,Hanz,,.
Xader

#3 Příspěvek od Xader »

Je to tak , ze som dosiel do BMW ze chcem menit komplet rozvody , vodnu pumpu ... proste komplet ... a zapocitali mi tam aj tieto ventily na vanose co zdvojnasobili celu cenu. Preto som sa teraz pytal , ci je POTREBNE ich menit spolu s rozvodmi nakolko vanos mam novy ... ? :roll:
Odpovědět