Riesil ste to uz niekto ?
Ide sa mi montovat karbonove sanie a potreboval by som soft bez vahy vzduchu .... samozrejme, ze sa da zohnat v CR , ale neviete o niekom v SR kto to vie spravit ?
Popripade ci je problem , ked to zatial necham bez vahy vzduchu a bez toho softu ? alebo je lepsie nechat vahu vzduchu a potom ju dat prec a zarovno spravit k tomu soft ?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vaha vzduchu e36 M3
kosh píše:O toto jsem se taky zajímal a přišel jsem na to, že v ČR v podstatě není nikdo kdo by tohle uměl. Musel by jsi k tomu koupit jinou ŘJ. Pro tvůj airbox je asi nejlepší vzít a dát tam váhu vzduchu
Toto je můj názor
Zeptal bych se Hanze....od toho máš přece airboxn ne
No ja som pisal do bmwpower v ČR a ak mozem , tak sem PASTNEM mail od nich ...
----------
Karbonové sání ma smysl montovat pouze pokud budete mit software bez váhy
vzduchu , v opačnem připadě to nebude fungovat dobře když ji odstranite tak
to nepojede dobře ,když ji tam dáte tak je problem s pulzací vzduchu a
nefunguje to budto to nechte na seriovém sání nebo pošlete jednotku nebo
přijedtě na přeprogramováni bez váhy vzduchu u nás to stojí 15 000kč
----------
Tak podla nich to nepojde normalne ani s vahou vzduchu ... ale nechapem preco, potom sa to bude chovat ako seria , len samozrejme zvuk asi bude iny ...

Preto ma zaujimalo , ze ci nie je problem dat na karbonove sanie seriovu vahu vzduchu a nechat aj povodny soft v RJ ? ci sa tym nieco nepotentuje ...

Alfa N rizeni motoru ma smysl pouze pro provoz on/off (tzn. race rezim), bere v potaz jen polohu plyn pedalu, neresi kolik tam realne jde vzduchu (to meri ta vaha)... protoze si nikdo nelajzne tam dat benalu malo, vetsina chipařů to proste nakrmi, s necim si poradi closed loop lambda sond, zbytek holt vyleti kominem (auto sice lepe jede, ale ma podstatne horsi emise a spotrebu)... s vahou vzduchu to jede bez problemu, pulzace nema prakticky vyznam uz z principu motoru (R6 1-5-3-6-2-4 paleni válců, tzn. velké mezery, neovlivnuji se... problem je u R4 motoru)
“Ability is what you're capable of doing.”