Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

brzdy M3 E46

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
PET77

#1 Příspěvek od PET77 »

Ahoj,
nemate nekdo doma sundane (klidne i sjete nebo popraskane) predni kotouce z M3 E46? Potreboval bych je vyzkouset s jednema brzdicema... Nejlepe Praha a okoli.
kosh

#2 Příspěvek od kosh »

Zajdi do autecu nebo do jiného servisu BMW. Určitě tam něco najdeš
Patisko
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Patisko »

PET77 píše:Ahoj,
nemate nekdo doma sundane (klidne i sjete nebo popraskane) predni kotouce z M3 E46? Potreboval bych je vyzkouset s jednema brzdicema... Nejlepe Praha a okoli.

A o co ti jde? Já je teda mam,ale jsou jako nový a mam je na závodáku i s třmenama a mam i zadky. Jestli potřebuješ radu, tak se ptej. Mam je normálně na E36 těhlici a musel jsem udělat velmi lehkou úpravu a sedlo to tam jako by to bylo od výroby :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Patisko píše:
PET77 píše:Ahoj,

A o co ti jde? Já je teda mam,ale jsou jako nový a mam je na závodáku i s třmenama a mam i zadky. Jestli potřebuješ radu, tak se ptej. Mam je normálně na E36 těhlici a musel jsem udělat velmi lehkou úpravu a sedlo to tam jako by to bylo od výroby :wink:

A protože má PET e36 M3, tak asi o toto mu jde, takže čekej návštěvu :-D
Odpovědět