Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M-5 e39 na plyn??
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jasný že to zní hrozně a už podle otazky to je pičovina, ale dostal jsem do ruky kontakt na předělávku aut na plyn a borec mi tvrdí že už dělal nějaký audi s6 a s4 na plyn a vše šlape jako hodinky. Zeptal jsem se ho jestli by udělal M-5 e 39 2003 na plyn a on že by to neměl bejt problém a že cena bude něco kole 40 tis. Myslíte si že by to mohlo fungovat?? Prosím nepište mi že je to kokotina, že M-5 musí bejt benzín a že pokud chci šetřit na benzínu ať si koupím něco jinýho. Zajímá mě jen názor jestli by to fungovalo. Díky díky 

-
- Kontaktovat uživatele:
Svého času se v PL prodávala E36 M3 3.0 se sekvenčním LPG. Maník psal že má náklady 50% a výkon 95% ... takže jestli to jde na M3, tak proč né na M5 ? Otázkou je, co to dělá s motorem vyladěným skoro na maximum a laděným na BA-95/98 ? (= to je benzín, ne Bratislavké Windows
)
NICMÉNĚ : http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... rsion.html

NICMÉNĚ : http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... rsion.html
je fakt, ze tady je evidentne ok auto na prodej http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=3
sice ne M5, ale ten motor je na tom podobne...
sice ne M5, ale ten motor je na tom podobne...
“Ability is what you're capable of doing.”
Whizkyn píše:Ahoj, jasný že to zní hrozně a už podle otazky to je pičovina, ale dostal jsem do ruky kontakt na předělávku aut na plyn a borec mi tvrdí že už dělal nějaký audi s6 a s4 na plyn a vše šlape jako hodinky. Zeptal jsem se ho jestli by udělal M-5 e 39 2003 na plyn a on že by to neměl bejt problém a že cena bude něco kole 40 tis. Myslíte si že by to mohlo fungovat?? Prosím nepište mi že je to kokotina, že M-5 musí bejt benzín a že pokud chci šetřit na benzínu ať si koupím něco jinýho. Zajímá mě jen názor jestli by to fungovalo. Díky díky
M5 na to moc vhodná není. Ten motor je oproti 540i i Alpině hodně upravenej. Kažkopádně když už tak jedině top systém (Prins) a ještě patřičně "předimenzovanej" co se týče vstřiků apod. a naladěnej na konkr. auto, a jen na lehce jetým motoru!, ideálně do 100k km. Mimochodem, M5 nemá místo pro toroidní nádrž, jen abys s tím počítal.......
-
Ahojte mam M5e39 a dal som si do nej sekvencni sporak.Je to super vec naklady na jazdu polovicne cize mam spotrebu priemernu 8,5l-na 100vku.Je pravda ze trosinku je citit rozdiel v akceleracii ale takmer nebadatelny.Oplati sa dat plyn ale podotikam len kvalitnu firmu a odporucam znacku Lovato je overena. 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Taky znám jednu M5 e39 na LPGi ale narozdíl od "BAVORAK009" měl ználý s Lovatem obrovský problémy a nakonec mu to předělali na Landi Renzo což je špička (další dobré jsou BRC, Tartiny ) a od té doby jen jezdí. Výkon klesne stejně jako u všech aut ale u M modelů je více znát posunutý omezovač o pár stovek níže.
U kvalitnějších výrobců počítej s cca 50tis Kč
U kvalitnějších výrobců počítej s cca 50tis Kč

-
- Kontaktovat uživatele: