po dlouhem vyuzivani 4kol pouze pro dopravu jsem se zacal i bavit.od patku je doma M3 e46 smg;)
Tohle je predpokladam ten spravny site co se bmw tyce,takze jdu dohanet,co bych mel vedet
Ja se taky pridam a k pracantu VW PASSAT pribyla radost na leto ponevadz obe dve motorky jsem prodal a uvazoval jsem o nejakem supersportu na 4 kolech a padla volba na M3 E36 3,2 ve velmi slusnem stavu z Nemecka se serviskou atd... ted na podzim jsem najel jenom tisic km ale vyrovna se to zazitku na motorce takze zima at uz je pryc a jaro at prijde brzo...
obrazky budou hned jak neco vyfotim..zatim Je to velika hracka a pomalu ziskavam zkusenosti..
To Kosh:no ja myslim,ze s kubou 130 vymyslime neco i v zime;)))na snehu se Mi uci lepe,aspon co se kontroly tyce..ten pocit se zadnima kolama vedle sebe Je proste skvely;)
Taky se přidám,,gratuluju oběma!!!taky sem si udělal radost a přivezl si E36 3.2 SMG cabrio,moto de do světa tak sem potrěboval ten kontakt se vzduchem,muškama a tak.,je na něm prace,ale přes zimu to zvládnu
Ja jsem z Ostravy...
A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...
Přílohy
Kopie - 11112008337.jpg (93.66 KiB) Zobrazeno 3297 x
tayron píše:Ja jsem z Ostravy... A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...
Jsem z Opavy, tak se někdy ukaž - máme tady BMW "partičku" Auto krásné - barva super!!!!!!!!
No popravde receno jsem na vazkach jestli nechat nebo sundat... nejsem moc na takove kridla ale je stavitelne a udajne ma svoji funkci pri vyssich rychlostech kvuli pritlaku na zadni napravu... auto nebylo nikdy bourane ani strikane takze kdybych to sundal muselo by se kytovat a lakovat... jaky mas ty nazor???
tayron píše:Ja jsem z Ostravy... A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...
Jsem z Opavy, tak se někdy ukaž - máme tady BMW "partičku" Auto krásné - barva super!!!!!!!!
OK do Opavy jezdim rad pekna cesta tak jak bude pocasi tak se uvidime... A diky taky mam z toho auta radost...
To Tayron: Pěkná M3 a pěkná barva. Ale to křídlo bych taky sundal...Pokud nebudeš jezdit vyloženě profesionální závody, kde by si stejně musel šáhnout do kastle, tak to nemá cenu to na autě mít. Ruku na srdce, jezdíš často nad 250+ km/h ?
Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.
Lion píše:Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.
Práce tu není, ale....... na BMW, chlast a lehké holky se vždy nějaká koruna najde
Lion píše:Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.
Práce tu není, ale....... na BMW, chlast a lehké holky se vždy nějaká koruna najde