Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

welcome m3

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
ondrej

#81 Příspěvek od ondrej »

fojtas píše:ku.va chlapi, ja tady pisu o novem a Vy tady řešíte zabavené....tož to nééé tady toto....

Zdravím, veliká gratulace. Taky jsem na ní měl zálusk, jen to bylo v trošku nevhodnou dobu. Mám v úmyslu koupit něco na jaře a taky to chci na celoroční provoz, bude to moje jediný auto.

Jaká je tvoje spotřeba? Při kombinaci něco město x něco okresky x něco dálnice. Při rozumně svižné jízdě :)
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od fojtas »

ondrej píše:
fojtas píše:ku.va chlapi, ja tady pisu o novem a Vy tady řešíte zabavené....tož to nééé tady toto....

Zdravím, veliká gratulace. Taky jsem na ní měl zálusk, jen to bylo v trošku nevhodnou dobu. Mám v úmyslu koupit něco na jaře a taky to chci na celoroční provoz, bude to moje jediný auto.

Jaká je tvoje spotřeba? Při kombinaci něco město x něco okresky x něco dálnice. Při rozumně svižné jízdě :)

no pro me je to auto na celorocni jezdeni taky, mam to docela chvili, uz ma najeto 142000:) ver mi, ze na nic jineho jsem si to nekupoval...na snehu je s tim legrace a proste me to vubec bavi...od te doby co jsem to koupil jezdim prumer 13,4 , ale je fakt, ze zatim nejezdim uplne stale full gas, proste takova zacinajici jizda...je fakt, ze sem tam jsem zkousel uplne v klidu a dalo se za 9,6, ale zase ostrava brno, vetsinu dalnice 200-260 a prumer byl 14,8...
Mustang

#83 Příspěvek od Mustang »

tak teda, objavil som aj ja tuto temu, tak sa vam teda aj ja pochvalim... Byvale LOPOLOve vozidlo [328i very individual :D ] skoncilo nakoniec u mna...
prikladam hned nejake foto
http://huh.rajce.idnes.cz/E36_M3/ [ten nazov som daval narychlo :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tak lopolovo uz si naslo majitele ?:P tak at slouzi :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

gratuluju,pozdě ale přece :wink: tak je to správně ,m power :wink: a za tu cenu je to smích :wink:
Bimmer

#86 Příspěvek od Bimmer »

tayron píše:Ja jsem z Ostravy...
A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...

wow nadherný auto takovýhle si taky budu asi kupovat jo jinak pěkný kola jaká značka to je (disky)
Bimmer

#87 Příspěvek od Bimmer »

Obrázek
Bimmer

#88 Příspěvek od Bimmer »

jinak taky gratuluju k M3 :!:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Lion »

Mustang píše:tak teda, objavil som aj ja tuto temu, tak sa vam teda aj ja pochvalim... Byvale LOPOLOve vozidlo [328i very individual :D ] skoncilo nakoniec u mna...
prikladam hned nejake foto
http://huh.rajce.idnes.cz/E36_M3/ [ten nazov som daval narychlo :wink:

Tak Lopolo už to prodal? No každopádně velká gratulace, auto je to moc pěkné! Od kud si?
Bimmer

#90 Příspěvek od Bimmer »

ze slovenská z Bratislavy...asi
Bimmer

#91 Příspěvek od Bimmer »

ví někdo co to je značku kol ?? (disků) ...sou fakt hustý !!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no jestli můžu říct svůj názor,tak barva je luxusní,auto taky jen ty kola a křídlo :( na emko patří buď kola originály nebo něco echt jako je BBS,OZ a podobně.... :wink: a to křídlo? omlouvám se ale jako celek to vypadá na tuning ala need for speed :wink: stačí vyměnit ty negerský kola a sundat tu lopatu a bude to krasavec :wink:
Bimmer

#93 Příspěvek od Bimmer »

s tím křídlem souhlasím....na BMW ani moc nesedí !!,ale jinak kola nejsou tak špatná mě se líbí ale je pravda že takový OZ by tam sedli víc...každej má svuj vkus :D
já kdybych měl BMW tak mu dam tyhle >>>

Obrázek

nebo nějaký od DOTZ

Obrázek
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od mathias22 »

oz bych nedaval,jsou to blata!a dotzy tak mugella!mi se hodi na to bafo,ale i dezent je hezkej!je to kazdeho vec!ale kridlo DOWN!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

mathias22 píše:oz bych nedaval,jsou to blata!a dotzy tak mugella!mi se hodi na to bafo,ale i dezent je hezkej!je to kazdeho vec!ale kridlo DOWN!!

a kdo ti rekl ze jsou OZ blata ? :lol:
Bimmer

#96 Příspěvek od Bimmer »

GeorgosAc píše:
mathias22 píše:oz bych nedaval,jsou to blata!a dotzy tak mugella!mi se hodi na to bafo,ale i dezent je hezkej!je to kazdeho vec!ale kridlo DOWN!!

a kdo ti rekl ze jsou OZ blata ? :lol:

:wink: :lol:
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od mathias22 »

Mel sem je a je to mekke jako krava!mluvim z vlastni zkusenosti,strasne mekke!nic nevydrzi,zlate rondellky!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#98 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

mathias22 píše:Mel sem je a je to mekke jako krava!mluvim z vlastni zkusenosti,strasne mekke!nic nevydrzi,zlate rondellky!
¨

tak to je peklo,srovnávat OZ s rondellama :D top class s shitem :lol: jde vidět že tomu rozumíš :wink: njn lehký OZ jsou šroty a těžký rondelly jsou prostě super bomby :wink:
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od mathias22 »

ja srovnavam kola co jsem mel ja, a nevychazim ze studii a papiru!tak nebud jedovaty hnedka!a taky jsou ozeta a ozeta!nerikam ze jsou spatne,taky se mi libi,ale ja je mel a jeden karambol pres patnik, a zlomilo se jako by bylo z papiru!zase ne jednu stranku to je dobre,ptz to odsralo jnm kolo!!!tak prestan byt hned za generala,rek sem svuj nazor!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#100 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

mathias22 píše:ja srovnavam kola co jsem mel ja, a nevychazim ze studii a papiru!tak nebud jedovaty hnedka!a taky jsou ozeta a ozeta!nerikam ze jsou spatne,taky se mi libi,ale ja je mel a jeden karambol pres patnik, a zlomilo se jako by bylo z papiru!zase ne jednu stranku to je dobre,ptz to odsralo jnm kolo!!!tak prestan byt hned za generala,rek sem svuj nazor!

No jedovatej jseš ty :wink: můj přízpěvěk je plnej smajlů :D a né plnej vykřičníků :wink: ber to tak že lehká kola nemaj tu zajímavou vlastnost jako přeskakovaní patníků :lol: když jsem se tomu věnoval trošku víc tak rondell byly ty nejlevnější kola co se daly v nmecku koupit :wink: navíc se věnovali replikám a kopirování značkových kol a jedny z nich byly právě OZ,proto šílím jak někdo píše prodám origo bmw kola a já vidím ty tvoje slavné rondellky :wink: patrně jsi to na těch rondelech nevzal v pořádné rychlosti :wink: druhá věc je,že polovina značkových kol u nás jsou různě opravovaná a svařovaná tak jestli si zrovna náhodou neměl takovej OZ :wink:
Odpovědět