Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
welcome m3
-
- Kontaktovat uživatele:
mathias22 píše:ja srovnavam kola co jsem mel ja, a nevychazim ze studii a papiru!tak nebud jedovaty hnedka!a taky jsou ozeta a ozeta!nerikam ze jsou spatne,taky se mi libi,ale ja je mel a jeden karambol pres patnik, a zlomilo se jako by bylo z papiru!zase ne jednu stranku to je dobre,ptz to odsralo jnm kolo!!!tak prestan byt hned za generala,rek sem svuj nazor!
Tak kamarád vzal patník se Schnitzerama a taky luply, normálka, co čekáš?

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Jako vzít kolem patník, tak nic jinýho ani nečekám než to, že kolo bude death. Jako viděl sem jak u E46 M3 CSL-ka prdnul liťák, normálně se mu vytrhl celej střed. Ale řeknu Ti, že sem se ani nedivil, vzal to v driftu o krajnici. Tím chci říct, že může být kolo ze sebelepších materiálů, ale když s ním blbě zacházíš, tak to dorasuješ taky. 

Kola co jsou tam ted jsou znacky KESKIN je to vec nazoru a 100 lidi 100 chuti ale libi se mi, maji neokoukany design a menit je nebudu
a puvodne tam byly ty nadherne 19 diky Akyme za fotku ale puvodni majitel rikal ze i kdyz jsou vytahnute lemy a upraveny podvozek tak dreli o blatniky, jezdil s tim po srazech a rocne moc nanalital tak to tam mel ale na poradne svezeni to udajne nebylo tak tam koupil tyhle KESKINY...
K tomu kridlu - taky nejsem moc zastancem tuningu ala rychle a zbesile a resim otazku zda sundat ci ne a na jare zrejme pujde dolu takze pokud bude mit nekdo zajem bude na prodej, ale kola nesundam...

K tomu kridlu - taky nejsem moc zastancem tuningu ala rychle a zbesile a resim otazku zda sundat ci ne a na jare zrejme pujde dolu takze pokud bude mit nekdo zajem bude na prodej, ale kola nesundam...

- Přílohy
-
- dcb1_27.jpg (66.72 KiB) Zobrazeno 2245 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
keskiny maji zajimavej design takto se milibi ale na e36 bych si je asi nedal...ale jak je receno sto lidi sto chuti...nekdo bbs,jinej borbety
hlavne kdyz se libi tomu komu slouzi 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Ten M znacek jsem si ani nevsim a povazuju to za maly detail, cistokrevna M3 to je tak proc to tam nenechat... Kola nejsou M3 to poznaji vsichni ale jsou uplne nova neskrabnuta a na gumach je nalitano 1000km a abych se uplne priznal ze zacatku jak jsem tu M3 videl na prodej jsem si rikal - velmi zvlastni kola - libivost tak pul na pul ale cim vic ji mam u sebe tak se ty kola moooc libi - mladoch uz nejsem ale jde mi o neokoukany design ktery se moc nevidi...
O tom jestli se hodi na M3 muzeme polemizovat, samozrejme, ale myslim ze zase takova hruza neni
to spis to kridlo
i kdyz je stavitelne
O tom jestli se hodi na M3 muzeme polemizovat, samozrejme, ale myslim ze zase takova hruza neni

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tayron píše:maly to spis to kridloi kdyz je stavitelne
stejne je tam nahovnajz

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Lion píše:Mustang píše:tak teda, objavil som aj ja tuto temu, tak sa vam teda aj ja pochvalim... Byvale LOPOLOve vozidlo [328i very individual :D ] skoncilo nakoniec u mna...
prikladam hned nejake foto
http://huh.rajce.idnes.cz/E36_M3/ [ten nazov som daval narychlo :wink:
Tak Lopolo už to prodal? No každopádně velká gratulace, auto je to moc pěkné! Od kud si?
Sorry, bol som na horach, nebol net tak preto trochu neskor...
ako uz niekto spominal, ano, som zo slovenska> Bratislava :wink:
auticko jazdi krasne, dobuducna by z neho mal byt asi drift-spešl 8) :D znamena> hydraulicka rucna>5kvalt>volant...
uz je na svete aj prve video, mam dat?