Mustang píše:tak teda, objavil som aj ja tuto temu, tak sa vam teda aj ja pochvalim... Byvale LOPOLOve vozidlo [328i very individual :D ] skoncilo nakoniec u mna... prikladam hned nejake foto http://huh.rajce.idnes.cz/E36_M3/ [ten nazov som daval narychlo :wink:
Tak Lopolo už to prodal? No každopádně velká gratulace, auto je to moc pěkné! Od kud si?
Sorry, bol som na horach, nebol net tak preto trochu neskor... ako uz niekto spominal, ano, som zo slovenska> Bratislava :wink: auticko jazdi krasne, dobuducna by z neho mal byt asi drift-spešl 8) :D znamena> hydraulicka rucna>5kvalt>volant... uz je na svete aj prve video, mam dat?
video hezky,ceho 15 jako?roku?a to uz mas emko jo?a co budes chtit az budes starsi,kdyz ted sis splnil sen?ja si emko koupim asi v 70 az na neho nasetrim!a ty sis splnil klukovsky sen jeste jako kluk,pristi uz bude asi dodge viper! ale videjko fakt dobry,nektere byly povedene!jen tak dal...
Jojo tak na todle video sem koukal už někdy před týdnem, ale po pravdě sem teda nepoznal, že to je bývalka LOPOLA. Jinak k tomu driftování klobouk dolů. V 15 letech je to už slušný výkon jen tak dál.
BTW.: To mě připomíná trochu Wertheima. Taky začínal jako mlaďoch.
Lion píše:Jojo tak na todle video sem koukal už někdy před týdnem, ale po pravdě sem teda nepoznal, že to je bývalka LOPOLA. Jinak k tomu driftování klobouk dolů. V 15 letech je to už slušný výkon jen tak dál.
BTW.: To mě připomíná trochu Wertheima. Taky začínal jako mlaďoch.
vsak on ma aj presvedcil na BMW pred tym som zvazoval nissana
GeorgosAc píše:uz jsem videl na driftforu:-) prej darek k mikulášovi
dostal som ho na mikulasa, ale je to asi hlavne vianocny dar... taky spojeny dar k vianociam aj mikulasovi. a to drift forum... no coment
Zajeď si příště radši na okruh, než to auto takhle kur**t někde na plácku. Nebo z toho za chvíli uděláš tak akorát "speciál" se spojkou a diferákem v prdeli..., a taťka by mohl přestat cálovat...
co já bych za to dal abych dostal k vánocum "k mikulasovi" takovej dárek, bavoraka !!...a to si koupil otec pro sebe i pro tebe ? nebo jenom pro tebe ?
do řidičaka máš ještě 3 roky...hm
Bimmer píše:co já bych za to dal abych dostal k vánocum "k mikulasovi" takovej dárek, bavoraka !!...a to si koupil otec pro sebe i pro tebe ? nebo jenom pro tebe ? do řidičaka máš ještě 3 roky...hm
len pre mna... ani sa nebude prihlasovat na znacky, cisto len na zavody
Bimmer píše:co já bych za to dal abych dostal k vánocum "k mikulasovi" takovej dárek, bavoraka !!...a to si koupil otec pro sebe i pro tebe ? nebo jenom pro tebe ? do řidičaka máš ještě 3 roky...hm
takze povolani Syn?
To bych taky bral Papá kup mi toto, papá támhleto taky
takze povolani Syn?
povolanie? Detska praca je zakazana inak je to z deditctva po dedovi [silny manik do aut] kazde svoje auto cele rozobral a zas zlozil [mozno ako viacero z vas] a tato sa rozhodol kupit mi za to prve auto nevidim na tom nic zle