ahoj, koukal jsem do hledat ale nic jsem nenašel tak se ptám. Mám možnost koupij jednu m3 z usa za super love a chci se zeptat jestli neví někdo(přesně!) jaký rozdíl je u M3 e46 2003 evropské verze a americké verze? Podle toho co jsem viděl na fotkách tak nemá vrtané kotouče, což mě trošku zaráží. To co prodejce uvádí tak by měly mít stejný koně, ale co podvozek atd??? Děkuji
jiný SW v ŘJ kvůli blbému benzínu.
Výfuk je jiný od svodů až po zadek kvůli hlučnosti.
Kotouče nejsou děrované.
V předním nárazníku jsou odrazky po stranách.
Tachometr je v mílích.
Jinak mě už nic nenapadá
Úplně jine nastavení podvozku,jiné tlumiče,pružiny,stabilizátory(vše na měko)
Při každém otevření dveří,nepřipásání a já nevím co ještě gong gong a podobné hrozné zvuky.
tak ta na fotkách vypadá pěkně , jinak jsem měl již několik us verzí aut a v porovnání s evropou byly vždy ochuzené na brzdách a na podvozku + spousty samolepek na něco upozorňujících. Také problémy s diagnostikou v autor. servise.
tak ta na fotkách vypadá pěkně , jinak jsem měl již několik us verzí aut a v porovnání s evropou byly vždy ochuzené na brzdách a na podvozku + spousty samolepek na něco upozorňujících. Také problémy s diagnostikou v autor. servise.
No, mlží se jí světla + se mi zdá, že jí chybí nějaký plasty u předních podběhů, takže bych si ověřil crash historii. Brzdy zrůza a ty "jako M6 kola", kdoví, jak dlouho to stálo a kdo to měl, interiér podobně. Co budou dělat ty důležitý věci, SMG, diff atd. si zjistíš. Cena se mi nezdá až tak bombastická, už jen proto, že 95% E46M3 z EU budou lepší než toto...
tak uz logicky, neco nejlevnejsiho na trhu nemuze byt nikdy uplne v poradku..kdyby to byla libovka nestoji 399 a me osobne se ta cerna viz link ani nelibi, vypada zprznene...asi to delaj ty hrozny kola a ty cerny folie, nevim no u M3 bych moc nesetril
Přesně tak, je to tato o který se bavíme. Taky se mi to vůbec nezdá, hlavně týpek mi po telefonu nic neřekl a ani neví že tam jsou jiný brzdy. S tím podvozkem jsem si to myslel, asi do ní nepůjdu a jak říkáte u M3 to musí bejt 100% jinak to potom stejně doplatím. škoda že je to smg, to mě odrazuje nejvíc.