Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Umí v ČR někdo opravit M3 e46 manuál převodovku 6kvalt???

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Zpráva
Autor
macam3
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od macam3 »

vyšla mě s i dokladem (sada od SACHS) na 6500kč,ona se snad ani v druháči nedělá a gufero na klice 4kila.....
xxRobertoxx

#22 Příspěvek od xxRobertoxx »

Tak to jde. Dík
macam3
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od macam3 »

:) není zač
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

xxRobertoxx píše:Mám to sice zadarmo-reklamačka, ale škoda že to je z Opavy do Prahy tak daleko, hodil bych to k tobě. Bojím se, že něco dojebou :cry:
Tak myslíš, že když jim to dám ráno, tak do večera není problém toto udělat i pro toho, co M3 ještě nedělal?? Je to servis a ten mechoš dělá-prý v BMW?? Každopádně budu celý den nervozní jak pes!!

a kde ti to dělají,že to bude trvat dva dny :D
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

i ja amater nejvetsi, kdyz sem videl svy bmw zespoda poprvy, tak sem menil prevodovku jen 10 hodin (dnes max 3 hodiny s cigarkama), tak mi nerikej, ze jim to v servisu bude trvat dyl nez amaterovi
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
xxRobertoxx

#26 Příspěvek od xxRobertoxx »

Převodovka vyměněná a OK:) Dělali to i s obědem cca 6hod.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Já si myslím :-) Ale je fakt, že někdy najdeš nějaký problém a pak makáš dalších 5hodin na opravě toho, co najdeš vevnitř :-)
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fatal Design »

Přesně tak. Raději si nechat prostor, než se potom dohadovat s nasraným zákazníkem po telefonu proč to ještě není. Měnil jsem na svém momentálním WinterCaru těsnění olejové vany a z běžných 40min jsem se dostal na 3h .... stačilo pár zarezlých šroubů, které jsem musel odvrtávat ...

No ale hlavně že už to máš hotovo, ne ?
xxRobertoxx

#29 Příspěvek od xxRobertoxx »

I po výměně převodovky mi něco bouchá při sešlápnutí spojky - už můžu vyměnit max. SETRVÁK, víc už nevymyslím.
Umíte někdo setrvák za rozumné peníze sehnat, nebo jde opravit?????
Dík, už jsem nešťastný :cry:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

A kde to bouchá? Není to tupá rána zezadu? Jeslti ano, tak to je uplně typické a problém bych hledal na zadní nápravnici.
xxRobertoxx

#31 Příspěvek od xxRobertoxx »

Ne, je to u motoru, proto se měnila převodovka a ku..a je to o něco lepší, možná jsem převodovku měnit nemusel. Odborníci v BMW a (50 000kč,-) v p..i. Jsem naštvaný jak cip.
Už nevím co by tam mohlo mlátit, je to tvrdý kovový zvuk, jak kardan, ale ten je OK. Jde to od předu, nápravy a jinak vše OK. Tak jedině setrvák ne??
xxRobertoxx

#32 Příspěvek od xxRobertoxx »

Jak sešlápnu a pustím spojku, nejvíc na 1 a 2ku, na 4 a výš už nic, ale jak už jezdíš dýl, tak umíš jet tak, že to nebouchne, ale když příjde někdo druhý (slabší řidič), tak nemá šanci auto bez bouchnutí rozjet.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

co utržený silentblok na motoru? setrvák takto určitě nemlátí a hlavně ten poznáš tak, že když chcípáš motor, tak slyšíš rachocení od převodovky a kdžy sešlápneš spojku, tak to není slyšet. Navíc to mohli zkontrolovat, když byla převodovka dole...
xxRobertoxx

#34 Příspěvek od xxRobertoxx »

Na to jsem taky myslel, ale nic nenašli. Prý to moc řeším a nic to není, prý to BMW M3 dělají???? Prý to dělá i nový model M3. Příští týden jsem objednaný do jiného znčk. servisu, tak uvidím, co řeknou tam. Není někdo Ostrava-Olomouc-max. Brno, co by se mi na to mrkl a ví u BMW o co jde??
Dík moc.
xxRobertoxx

#35 Příspěvek od xxRobertoxx »

Dnes jsem byl opět v BMW a závadu - klepkání nenašli - ozývá se to na konci převodovky, srejně jak u té první, ale co to je říct neumí, tak už to neřeším. Asi to tak má u M3 e46 dělat a já jsem cíťa :x asi tak jsem to od BMW boys a ostatních pochopil. Jen mě sere 50 000kč,- co jsem vyvalil za druhou převodovku. Tak jestli někdo bude shánět M3 převodovku, tak ji mám doma a bude asi dobrá-2ks nebudou dělat ty samé zvuky.
Dík za trpělivost a už na to se......
Odpovědět