Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z3 M za 299.000 ???
-
-
byl jsem tam, měl jsem málo času, byla měkká guma tak jsem to ani neprojel, neseděly dveře u kufru...servisky to mělo dokonce 2
obě italské nejvíc vedené do 37.000 myslím, nový lak
je to stejné auto co bylo v AAA
tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl
proto by mě zajímal názor eMkařů
díky

je to stejné auto co bylo v AAA
tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl

proto by mě zajímal názor eMkařů

díky
A co by tě zajímalo? Slušný zavazadlový prostor 400l. (na auto této třídy super) Udržba jako M3, (když pohledáš, tak se o ní dozvíš docela dost) díly na kastli jsou poněkud horší na sehnání (pokud nechceš nové z BMW)
Těchto aut s touto motorizací opravdu moc vyrobeno nebylo, takže jich na cestách moc neuvidíš. Jinak tento rok výroby ještě nemá protizkluz, (ASC vzácně a TCS až od 10/2000) takže to je jen o umu (nebo neumu
) Jinak dle mého skromného názoru je v něm super svezení s rozložením váhy 50:50. Toto auto je opravdu nejlevnější co jsem zatím viděl, ještě před dvěma měsíci se prodávalo za 400k. Prostor na případné investice je tedy poměrně slušný. 
Těchto aut s touto motorizací opravdu moc vyrobeno nebylo, takže jich na cestách moc neuvidíš. Jinak tento rok výroby ještě nemá protizkluz, (ASC vzácně a TCS až od 10/2000) takže to je jen o umu (nebo neumu

-
alesjungmann píše:Nevím jak bylo konkrétně tohle moc bourané a co to může pak provést ???...asi koupím zachovalejší obyčejnou 2,8 z3 coupé, nakupuju už od začátku prosince a furt nic, jedno zarezervované auto mi prodali před nosem a koruna oslabila na euru skoro o 5 korun...už jsem z toho
Zřejmě sis vybral špatný model

-
Ahoj, tak jsem koupil nakonec z3 coupé 2,8 v super stavu, nedovezl jsem ho z Německa ale překvapivě z Polska. Pro začátek
Znáš tohle? http://www.bmwz3club.cz/club/club_cz.html
jsou tam minimálně 3 eMka coupé a ty tam nejseš
Zdraví Aleš Jungmann

Znáš tohle? http://www.bmwz3club.cz/club/club_cz.html
jsou tam minimálně 3 eMka coupé a ty tam nejseš
Zdraví Aleš Jungmann