Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z3 M za 299.000 ???

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
alesjungmann

#1 Příspěvek od alesjungmann »

http://www.tipcar.cz/bmw/bmw-z3-m-3-3.2 ... 31139.html

viděl jste to někdo na vlastní oči ?
Shelby

#2 Příspěvek od Shelby »

teď se to tu řešilo, jsou to dva dny
ARMAN

#3 Příspěvek od ARMAN »

alesjungmann

#4 Příspěvek od alesjungmann »

byl jsem tam, měl jsem málo času, byla měkká guma tak jsem to ani neprojel, neseděly dveře u kufru...servisky to mělo dokonce 2 :-) obě italské nejvíc vedené do 37.000 myslím, nový lak

je to stejné auto co bylo v AAA

tohle auto by se mi moc líbilo, jenomže se bojím toho co jsem viděl :roll:

proto by mě zajímal názor eMkařů :idea:

díky
Warman

#5 Příspěvek od Warman »

A co by tě zajímalo? Slušný zavazadlový prostor 400l. (na auto této třídy super) Udržba jako M3, (když pohledáš, tak se o ní dozvíš docela dost) díly na kastli jsou poněkud horší na sehnání (pokud nechceš nové z BMW)
Těchto aut s touto motorizací opravdu moc vyrobeno nebylo, takže jich na cestách moc neuvidíš. Jinak tento rok výroby ještě nemá protizkluz, (ASC vzácně a TCS až od 10/2000) takže to je jen o umu (nebo neumu :D ) Jinak dle mého skromného názoru je v něm super svezení s rozložením váhy 50:50. Toto auto je opravdu nejlevnější co jsem zatím viděl, ještě před dvěma měsíci se prodávalo za 400k. Prostor na případné investice je tedy poměrně slušný. :wink:
alesjungmann

#6 Příspěvek od alesjungmann »

Nevím jak bylo konkrétně tohle moc bourané a co to může pak provést ???...asi koupím zachovalejší obyčejnou 2,8 z3 coupé, nakupuju už od začátku prosince a furt nic, jedno zarezervované auto mi prodali před nosem a koruna oslabila na euru skoro o 5 korun...už jsem z toho :evil:
Warman

#7 Příspěvek od Warman »

alesjungmann píše:Nevím jak bylo konkrétně tohle moc bourané a co to může pak provést ???...asi koupím zachovalejší obyčejnou 2,8 z3 coupé, nakupuju už od začátku prosince a furt nic, jedno zarezervované auto mi prodali před nosem a koruna oslabila na euru skoro o 5 korun...už jsem z toho :evil:

Zřejmě sis vybral špatný model :lol: :lol: :lol: . Kdyby jsi chtěl třeba Fábii nebo Golfíka tak tam je výběr slušný :driver: , ale vážně, přeji šťastnou ruku při výběru. :thumbsup:
alesjungmann

#8 Příspěvek od alesjungmann »

Ahoj, tak jsem koupil nakonec z3 coupé 2,8 v super stavu, nedovezl jsem ho z Německa ale překvapivě z Polska. Pro začátek :-)
Znáš tohle? http://www.bmwz3club.cz/club/club_cz.html
jsou tam minimálně 3 eMka coupé a ty tam nejseš
Zdraví Aleš Jungmann
Warman

#9 Příspěvek od Warman »

Z Polska :?: 8O Přeji hlavně ať ti to dělá jen samou radost :thumbsup:
O Z3 klubu vím, ale nějak nemusím být všude :lol:
Tak to pěkně polaď, a domluvíme nějakou volnou na ringu. (samo jen pro zábavu) :)
Odpovědět