kluci autobazar HARMONY nebrat !!!!! byl sem sam svedkem veci ktery by se vam urcite nelibily kazdopadne obloukem pryc vsechny 4 bazary v rade co tam sou
Nechci polemizovat o výkonu, ale jsem názoru,že rozdíl 100Kw musí být kurevsky poznat..když si vezmu jen rozdím mezi 530i e39 170kw a M6 e24 210Kw, rozdíl jen 40Kw, tak je to hodně znát i u 25let starýho auta..
M3maniac píše:no jestli to je to co myslím tak to byla pěkná rána a k tomu ještě ex polizei wagen ale mohu se mílit
Jestli myslíš, že je to to auto co bylo před pár lety v ARC Ostrava, tak to mělo 4x bag a nemělo panel SMG jestli si dobře pamatuji, když jsem byl na něj kouknout .... ale Gerkhan car to byl
matal píše:Nechci polemizovat o výkonu, ale jsem názoru,že rozdíl 100Kw musí být kurevsky poznat..když si vezmu jen rozdím mezi 530i e39 170kw a M6 e24 210Kw, rozdíl jen 40Kw, tak je to hodně znát i u 25let starýho auta..
jojo sem stejnýho názoru, 100kw musí bejt dost poznat i když je Emko těžší o 100kg než obyč E36 v plný palbě, ale todle mělo tak 10kw navíc
Wertheim píše:Rozdíl mezi 328i a M3 je sakra znát, jel jsem v 2.8 coupe, m3 znám, a rozdíl tam teda je nemalej..
To si mě uklidnil, už sem se lek že to jede takhle normálně, ale zase mi to bylo divný páč ex thomasewilliamse US emko jelo hezky a ta 3.2 to musí bejt eště o ničem jinym a v normálni, 3.2emku sem jel před dvouma rokama a už si nějak nepamatuju jak to jelo
tohle emko bylo na sautu pred dvouma mesicema polepeny cely nejakyma nalepkama a melo najeto neco kolem 220 tisic zniceho nic nalepky zmizely a auto melo najeto 80 tisic tak nevím ale nešel bych do toho auta nešel
Taky jsem ho viděl v létě 2008 bylo tam 220000km a cena byla něco kolem 190 000 kč a ze dne na den se tam objevilo 80 000km a cena 240 000kč takže si myslím že někdo to stočil a přidal cenu o 50000kč Blázen!!!!! to může zkoušet na nějakou okurku co právě pustili z blázince s roztrhanou občankou a rozdíl mezi 328 a m3 je dost velkej měl jsem 325i s chipem a teď jezdim m3 3.0 a je to kurevsky znát