http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1153421
m3csl píše:urcite mate pravdu v tom,ze to nebude mit nikdy takovou cenu jako cistokrevna E30 M3. ja sam si E30 M3 stavim z 325 eta,jestli to vyjde draz nebo ne o tom by se dalo diskutovat. kvalitni E30 M3 koupite kolem cca 25.000-30.000Euro,tak aby jste do ni nemuseli moc investovat. replika vyjde kolem 15.000 Euro /a more hodin prace/ zalezi jake pouzivate dily. a vetsinu dilu kupujete z Deutschlandu. ja jsem se ji rozhodl postavit abych se zdokonalil po technicke strance a nekere veci si upravil podle sveho u me nemelo cenu kupovat orig. protoze bych ji zbytecne znehodnotil
. jestli bude nekdo chtit zasvetit rad pomuzu.
... jeste chci podotknout,ze ja svoji E30 M3 nikdy neprodam prirostla mi k srdci ....
MattyX píše:to okno by me taky zajimalo,napravy,tam jsi daval naboje z M3 a nebo to vykutil jinak ? a motor mas origo S14 ? kdyby jsi chtel vim o jedne z 320IS v hodne dobrym stavu
MattyX píše:ostra tetka je dobra,kdyz se pekne poladi,ale proste S14 je nejlepci volba,da se naladit az na 295-300 bhp(jedna takova E30 M3 jezdi v praglu) jede to jako drakkdyz uz zastavbu do trici tak jedine emkovej motor
jinak ta posledni fotka to je konecna faze v jaky jsi nebo do jake se chces dostat ?:D
MattyX píše:nooo kolem 1000kg se dostanes urcitevybirat si mezi ostrou etou a naladenou S14 tak mam jasno
ale uricte drzim palce at to dobre dokutis,jsem zvedav na vysledek
btw:o kroutaku dvoulitru bych nepochyboval
ale takova S38